Polojasno
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Svetová hviezda bude novou tvárou českého piva: Tipovali by ste práve jeho?
Zdielať na

Svetová hviezda bude novou tvárou českého piva: Tipovali by ste práve jeho?

Zdroj: praguereporter.com

Známa česká značka bude zastupovaná známym hercom.

Orlando Bloom sa stal ambasádorom pre české pivo Staropramen. Filmový Legolas bude vystupovať v reklame, na sociálnych sieťach a má podporiť expanziu piva do zahraničia.

Herec má k Prahe blízko, nakoľko tam strávil niekoľko rokov pre nakrúcanie seriálu Carnival Row. Fanúšikovia ho mohli stretnúť v rôznych lokálnych podnikoch, kde si vychutnával české pivo. Zdá sa, že mu podľahol, nakoľko sa rozhodol prepožičať jednému z nich svoju tvár. "Staropramen je chutné pivo od neuveriteľne talentovaných ľudí a budem ho rád reprezentovať," povedal Orlando. "Keď som tu pár rokov žil a pracoval, tak som sa do Prahy zamiloval. Je to úžasné mesto plné úžasných ľudí a je náročné uspokojiť sa, pokiaľ ide o pivo. Staropramenu sa to darí už viac ako sto rokov, čo naznačuje, aké je dobré," dodal 46-ročný herec. 

praguereporter.com

Orlanda poznáme ako Legolasa z trilógie Pána prsteňov alebo Willa Turnera z Pirátov Karibiku. V roku 2009 sa stal veľvyslancom dobrej vôle UNICEF. Nová reklama sa nakrúcala, ako inak, v Prahe a Orlando v nej hovorí o svojom vzťahu k mestu a jeho pivnej kultúre. 

Najčítanejšie