Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Dwayne Johnson priznal boj s depresiou: Kedy sa uňho prejavila?
Zdielať na

Dwayne Johnson priznal boj s depresiou: Kedy sa uňho prejavila?

Zdroj: Vanity Fair

Dwayne je známy bývalý wrestler a úspešný herec. Kto by povedal, že sa za jeho úsmevom skrýva tajomstvo.

Hviezda blockbusterových filmov, Dwayne Johnson, otvára aj náročné témy. Herec mal na začiatku sen byť profesionálnym hráčom amerického futbalu, avšak jeho kariéra sa skončila úrazom. 

​Dwayne priznal, že mal v živote ťažké obdobia, keď bojoval s depresiou a bolo to práve v čase po jeho zranení. "Mal som 2 alebo 3 obdobia, keď som mal v priebehu niekoľkých rokov depresiu a tá, ktorá sa týkala futbalu bola pre mňa obrovskou skúškou," povedal. Dwayne tiež priznal, že keď bojoval s depresívnymi stavmi neuvedomoval si, že to môže byť práve duševná choroba. "Prvýkrát som mal depresiu v Miami. Nechcelo sa mi chodiť do školy. Bol som pripravený odísť. Neurobil som žiadne skúšky a odišiel som. Avšak zaujímavé v tom čase bolo to, že som netušil, čo sa mi deje. Nevedel som, čo je to duševné zdravie, vedel som len, že tam nechcem byť. Nechodil som ani na žiadne tímové stretnutia. Nezúčastňoval som sa vôbec na ničom," dodal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dwayne Johnson (@therock)

Herec tiež povedal, že podobne sa cítil po rozvode s Dany Garciou, ktorá bola jeho manažérkou a biznis partnerkou. "O pár rokov neskôr sa mi to stalo znova, keď som sa rozvádzal. Znova som nevedel, čo to je," povedal. Ďalšie depresívne obdobie si zažil v roku 2017. "V tom čase som už vedel, o čo ide. Našťastie, mal som niekoľko priateľov, na ktorých som sa mohol obrátiť a povedať im, ako sa cítim," priznal. V rozhovore tiež uviedol, že jeho dcéry Simone, Jasmine a Tiana sú jeho svetlými bodmi v živote. "To, že som otcom dievčat, ma zachránilo. Pozriete sa na ne a uvedomíte si, že toto je to, na čom záleží," povedal. 

Najčítanejšie