Skoro jasno
15°
Bratislava
Hit Flowers mal znieť úplne inak: Zmenila ho Miley Cyrus kvôli jej exmanželovi?
Zdielať na

Hit Flowers mal znieť úplne inak: Zmenila ho Miley Cyrus kvôli jej exmanželovi?

Zdroj: Instagram/MČ

Veľký hit vytvoril mnoho špekulácií, nie všetky sa však potvrdili.

Miley Cyrus je hviezdou najnovšieho čísla britského Vogue a pre magazín prezradila aj niekoľko zaujímavých informácií o jej súčasnom najväčšom hite Flowers. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

"Nikdy som nepotrebovala byť majsterkou v tom, ako oklamať poslucháčov," povedala Miley. Keď v januári vyšla jej pieseň Flowers, okamžite sa z nej stal hit. Fanúšikovia a fanúšičky v piesni a v klipe hneď odhalili niekoľko vecí, ktoré by mali súvisieť s Mileyiným neúspešným vzťahom s hercom Liamom Hemsworthom. Prvou záhadou bolo, že Miley vydala pieseň na Liamove 33 narodeniny. Niekoľko ľudí si tiež myslelo, že Miley má v klipe sako, ktoré mal oblečené na premiére jedného z jeho filmov a že klip bol čiastočne nakrúcaný v dome, kde ju mal podvádzať. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

"Tú pieseň som na začiatku napísala úplne inak. V refréne sa pôvodne spievalo: Viem si kúpiť kvety, viem si napísať svoje meno do piesku, ale neviem sa milovať lepšie, ako si ma miloval ty. Bolo to viac na štýl 50. rokov. Bolo to oveľa smutnejšie. Malo to mať myšlienku, že samozrejme, že sa viem ľúbiť, ale ty to vieš lepšie. Pieseň je teraz skôr o tom, že to môžem predstierať, kým sa to nestane pravdou. Som veľkou fanúšičkou tejto filozofie," priznala. K vzťahu s Liamom a náhodám v klipe sa však Miley nevyjadrila a tak fanúšikovia môžu len dúfať, že to raz urobí. 

Najčítanejšie