Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Prvé reakcie na film Spider-Man: Cez paralelné svety sú tu! Toto diváci nečakali!
Zdielať na

Prvé reakcie na film Spider-Man: Cez paralelné svety sú tu! Toto diváci nečakali!

Zdroj: screenrant.com

Snímka je v kinách od 1. júna.

Film Spider-Man: Cez paralelné svety bude už čoskoro v kinách, avšak prví kritici už mali možnosť túto animovanú snímku vidieť a hovoria o nej ako o naozajstnom umeleckom zážitku, avšak o niečo temnejšom a smutnejšom než čakali. K Spider-Manovi, ktorý pod skutočným menom vystupuje ako Miles Morales, sa vo filme pridá Spider-Woman a pomáhať pri misii bude práve on jej. Ich úlohou bude zachrániť svet pred zloduchom Spotom. Spolu budú cestovať cez multiverzum, kde stretnú pavúčie spoločenstvo, ktoré vedie Miguel O´Hara. 

Editor portálu CinemaBlend napísal, že film "je o kúsok ďalej než majstrovské dielo. Je to skutočný umelecký zážitok. Každý záber si zaslúži byť v múzeu. Vtipy o Spider-Manovi sú perfektné." 

Redaktorka portálu Rotten Tomatoes, Tessa Smith, o filme napísala, že prvý film z tejto série Spider-Mana "dvihol latku svojím jedinečným štýlom animácie a spôsobom storytellingu. Všetkých odpálilo, keď to bolo zverejnené a fanúšikovia si mysleli, že to už nič neprekoná. Zamyslite sa znova. Spider-Man: Cez paralelné svety dvihol latku ešte vyššie, čo sa už zdalo nemožným."

Ďalší fanúšik k filmu napísal: "Ide o ďalší míľnik pre animáciu. Áno, je to úžasné a vizuálne neuveriteľné, ale toto pokračovanie prevyšuje prvý diel, pretože neustále dáva Milesa a jeho rodinu na prvé miesto." 

V slovenskom znení budete vo filme môcť počuť hlasy napríklad speváčky Tiny, Martina Klinčúcha, youtubera Duklocka či herečiek Dominiky Kavaschovej a Natálie Puklušovej. 

Najčítanejšie