Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Prci, prci, prcičky sú pripravené na piate kolo: Nikto nevie kedy, no vrátiť by sa mali títo herci!
Zdielať na

Prci, prci, prcičky sú pripravené na piate kolo: Nikto nevie kedy, no vrátiť by sa mali títo herci!

Zdroj: Universal Pictures

Úspešná séria má zatiaľ štyri časti, no vyzerá to tak, že sa dočkáme aj piatej.

Začalo sa to v roku 1999, kedy bol v kinách prvý film, ktorý sa stal hitom. Éra filmov Prci, prci, prcičky sa skončila v roku 2012 školským stretnutím. Hoci počas týchto rokov vzniklo mnoho filmov, ktoré prebrali pôvodný zámer série, obsadenie bolo úplne iné. Teraz je šanca, že sa pôvodná zostava dá znova dokopy. 

Už minulý rok sa objavila správa, že sa pripravuje piaty film, do ktorého by sa mali vrátiť aj známi herci a herečky z prvých a pôvodných filmov. Všetko nasvedčuje tomu, že tento plán nie je úplne zmarený a sem-tam sa niekto z tvorcov zmieni, že sa o piatom filme rozpráva. Momentálne sa k situácii vyjadril aj Seann William Scott, ktorý opäť otvoril diskusiu a potvrdil, že návrat pôvodnej päťky hercov a herečiek nie je vylúčený. V rozhovore pre magazín ComicBook.com povedal, že má svoju postavu Stevea Stiflera naozaj rád a po minulé roky sa komédie posunuli a tak je podľa neho naozaj výnimočný nápad, aby sa Prci, prci, prcičky mohli ešte vrátiť. Dokonca si Seann vie predstaviť, ako by piate pokračovanie malo vyzerať. Nápad už vraj predstavil tým správnym ľuďom a začali o ňom debatovať. 

Profimedia.sk

Čo to je však za nápad? Stifler sa podľa Seanna za 40 rokov svojho života veľmi nezmenil a práve to by mohla byť nosná téma filmu. Zvádza ženy a chová sa ako tínedžer. Avšak svet okolo neho dospel a on ostáva nevyspelým. Znie to ako dobrý nápad, aj keď niečo podobné sme už v predchádzajúcich filmoch videli. Diváci by v pokračovaní určite chceli vidieť Jennifer Coolidge, ktorá najmä v posledných rokoch dokázala, že vie stále prekvapiť. Chceli by ste vidieť pôvodnú zostavu v pokračovaní alebo si myslíte, že v najlepšom treba prestať?

Najčítanejšie