Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Šok vo filmovej rodine Rýchlo a zbesilo: Po hádke s Dwaynom Johnsonom sa deje toto!
Zdielať na

Šok vo filmovej rodine Rýchlo a zbesilo: Po hádke s Dwaynom Johnsonom sa deje toto!

Zdroj: filmdaily.co

Filmová postava Luke Hobbs, ktorú hral Dwayne Johnson, sa vracia!

Herec Dwayne "The Rock" Johnson svojim fanúšikom vo štvrtok prezradil, že sa vracia do franšízy Rýchlo a zbesilo. Ďalší, v poradí už jedenásty film, bude teda obohatený postavou Lukea Hobbsa. Z tejto série však v minulosti vzišiel film Hobbs & Shaw, ktorého príbeh bol primárne založený na Dwaynovej postave. 

"Na 100 % vám potvrdzujem, že je to pravda. Hobbs je naspäť vo franšíze Rýchlo a zbesilo," povedal vo videu The Rock. Práve on mal v minulosti problém s hlavným hrdinom filmu Vinom Dieselom a tak sa nečakalo, že sa títo dvaja ešte niekedy spolu objavia v jednom filme. Dwayne a Vin na seba mali od roku 2016 niekoľko narážok, či už na sociálnych sieťach alebo počas rôznych rozhovorov. Viedlo to k tomu, že Dwayne odprisahal, že sa do týchto filmov už nikdy nevráti. 

Teraz je však všetko inak a Dwayne to všetko vysvetlil. "Napriek tomu, že sme mali svoje nezhody, ja a Vin, sme už roky ako bratia. Myslíme na budúcnosť, myslíme na plány a tie sú oveľa väčšie, než sme my," povedal. Filmy Rýchlo a zbesilo majú už desať častí. Spomínanú desiatu časť, ktorá je práve v kinách, tvorcovia rozdelili na dve. Potom sľubujú záver tejto éry. Ako však vieme, pri tejto franšíze nie je nič isté. 

Najčítanejšie