Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jason Momoa mal obťažovať Amber Heard: Opitý vraj robil neúnosné veci!
Zdielať na

Jason Momoa mal obťažovať Amber Heard: Opitý vraj robil neúnosné veci!

Zdroj: nme.com

Počas nakrúcania Aquamana 2 sa Jason a Amber údajne nemali veľmi v láske.

Amber Heard pre magazín Variety prezradila naozaj šokujúce informácie. Počas nakrúcania pokračovania filmu Aquaman sa mal jej kolega Jason Momoa v opitom stave pokúšať o to, aby odišla z nakrúcania. 

"Jason povedal, že chce, aby som bola vyhodená. Bol opitý a bolo neskoro. Bol oblečený ako Johnny Depp. Mal aj všetky prstene," povedala Amber. Hovorca štúdia DC vydal vyhlásenie, že Jason sa na pľaci správal stále profesionálne a nerobil problémy. Do celého procesu zasiahol aj Elon Musk. Ten poslal štúdiu Warner Bros. nahnevaný list, že ak Amber z nakrúcania vyhodia, tak to tam celé podpáli. Amber a Elon v tom čase tvorili pár. Vyhrážky zjavne zabrali, nakoľko štúdio nakoniec našlo spôsob, ako Amber nevyhodiť. 

eu.elpasotimes.com

"Dali mi scenár a potom mi dali jeho novú verziu a vyňali z neho akčné scény. V podstate mi zobrali väčšinu mojej role," povedala počas známeho súdneho pojednávania s Johnnym Deppom jeho exmanželka Amber. Počas súdu šéf štúdia DC vyhlásil, že obmedzenie jej úlohy vo filme nemá nič spoločné s Johnnym Deppom. 

Najčítanejšie