Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Všetko, čo musíte vedieť o novinke Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatách: Toto ukrýva mladý prezident Snow!
Zdielať na

Všetko, čo musíte vedieť o novinke Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatách: Toto ukrýva mladý prezident Snow!

Zdroj: people.com

Diváci konečne uvidia, ako vznikol svet Hunger games. HRY O ŽIVOT:BALADA O HADOCH A VTÁČATKÁCH prichádzajú do kín.

Osemnásťročný Coriolanus má mentorovať Lucy Gray, ktorá sa zúčastní 10. Hier o život. Medzi týmito dvoma postavami vznikne nečakaná romanca a sú ochotní aj porušiť pravidlá, len preto, aby sa zapáčili divákom z Kapitolu. Na konci príbehu však uvidíme, ako sa z chlapca stal tyran. Ste pripravení na tento príbeh? Už od 16. novembra ho uvidíte v kinách pod názvom Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách. 

ew.com

Tom Blyth, ktorý hrá mladého Snowa priznal, že po prečítaný prvej kapitoly knihy Hier o život bol úplne namotaný. "Coriolanus je komplexná postava. Vidíme ako sa z mladého muža, ktorý je problematický a bojuje za svoju rodinu, stáva niekto, kto je poháňaný temnou ambíciou," povedal Tom. Snow začína svoju cestu v skromných podmienkach. A ako už vieme, tlaky okolia ho doženú až na pozíciu prezidenta Panemu. "Príbeh začína v jeho rodine, ktorá bojuje s hladom. Je koniec vojny a snažia sa vyštverať späť do mesta, ktoré je zničené. Coriolanus urobí všetko pre to, aby pomohol svojej starej mame a sesternici, Tigris, dostať sa z chudoby. Ale to mu ukazuje cestu stať sa niekým, kto urobí čokoľvek preto, aby sa dostal na vrchol," vysvetľuje Tom. 

"Tom bol pre nás záchranou. Obsadiť úlohu Coriolanusa Snowa bolo veľmi náročné. Tá osoba musela mať kapacitu pre temnotu, ale stále mu musíte veriť, že dokáže byť aj dobrý. A potom stretnete herca ako Tom Blyth, ktorý prináša dostatok autenticity a špecifickosti vďaka svojmu hereckému výkonu. Sám veril tomu, že by sa mohol vybrať oboma cestami," povedala producentka Nina Jacobson. To, či vybrali naozaj dobre sa môžeme presvedčiť už tento týždeň v kinách. 

Najčítanejšie