Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo sa stalo s postavou Meryl Streep v pokračovaní muzikálu Mamma Mia?
Zdielať na

Čo sa stalo s postavou Meryl Streep v pokračovaní muzikálu Mamma Mia?

Prečo sme Meryl nevideli v najnovšej upútavke? Herečka Amanda Seyfried, ktorá v muzikáli hrá jej dcéru Sophie prezradila zopár detailov ohľadom pripravovaného filmu.

Podľa upútavok môžeme odhadovať, že je postava Meryl - Donna, mŕtva. Je to naozaj tak? Keď Sophie otehotnie, pozve na oslavu všetkých známych a spoločne spomínajú, aké to mala Donna ťažké ako slobodná mamička. Okrem iného na oslavu príde aj Sophiina stará mama, ktorú si zahrala Cher. Ide o naozaj veľké stretnutie, na ktorom by ste márne hľadali Donnu.

Meryl však figuruje v zozname hercov, ktorí sa v tomto filme objavia. Pribudli aj nové tváre. Do úlohy mladej Donny z roku 1979 obsadili Lily James. Jej troch nápadníkov si zahrajú Jeremy Irvine, Hugh Skinner a Josh Dylan.

imdb.com

Fanúšikovia sú nedočkaví a bažia po každej novinke ohľadom Meryl. Amanda Seyfried sa rozhodla mierne objasniť situáciu. "Uvidíte ju. Meryl patrí do tohto filmu," povedala, no jej smrť nevyvrátila. "Vo filme nie sú absolútne žiadne flashbacky, okrem tých, kde uvidíme Lily ako Donnu. Film vysvetľuje, čo sa stalo pred prvou časťou aj po nej a uvidíte, že Meryl je toho súčasťou," pokračovala Amanda.

Zdá sa, že na objasnenie tejto situácie si budeme musieť počkať až do leta, ktoré tento muzikál odštartuje.

Najčítanejšie