Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Cameron Diaz má na fungovanie manželstva kontroverzný názor: Súhlasíte s ňou v TOMTO?
Zdielať na

Cameron Diaz má na fungovanie manželstva kontroverzný názor: Súhlasíte s ňou v TOMTO?

Zdroj: Amazon.com

Toto si mnohé páry nevedia ani len predstaviť.

Cameron Diaz si myslí, že by malo byť normálne, že manželské páry spolu nespávajú v jednej posteli. Túto, možno pre niekoho, kontroverznú informáciu prezradila v podcaste Lipstick on the Rim. Obľúbená 51-ročná herečka má za manžela gitaristu Benjiho Maddena zo skupiny Good Charlotte. Manželstvo uzavreli v roku 2015. 

"Ak by bolo po mojom, ja by som mala svoj dom a on svoj. V strede domu máme rodinný priestor. Spím však vo svojej izbe. On spí vo svojej. Som s tým v pohode. V strede máme spoločnú spáľnu, kde sa zhromažďujeme pre funogovanie nášho vzťahu," povedala Cameron, ktorá Benjimu túto požiadavku povedala ešte predtým, než si povedali svoje áno. V roku 2020 pár na svete privítal dcéru Raddix. Odvtedy sa Cameron drží mimo svetiel reflektorov. 

pagesix.com

"Manželstvo bolo jedno z najväčších rozhodnutí, ktoré som vo svojej štyridsiatke urobila a v rôznych smeroch ma to zmenilo. Je to úžasné. Nemyslela som si, že je to niečo, čo by som urobila a neviem, či by k tomu došlo, ak by som nestretla môjho manžela. Bolo to prekvapenie," povedala ešte v máji v roku 2016. 

Najčítanejšie