Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vin Diesel čelí obvineniu z obťažovania: Mohol toto urobiť blízkej osobe?
Zdielať na

Vin Diesel čelí obvineniu z obťažovania: Mohol toto urobiť blízkej osobe?

Zdroj: joj.sk

Vin Diesel asi nebude mať pokojné Vianoce. Čelí totiž žalobe.

Bývalá asistentka herca Vina Diesela ho obvinila zo sexuálneho obťažovania. Sťažnosť bola podaná v Los Angeles Astou Jonasson. Incident sa mal stať ešte v roku 2010. Diesel mal Astu nasilu strčiť na posteľ, chytiť ju za prsia a nohy a masturbovať. S touto informáciou prišiel magazín Vanity Fair

Zástupcovia Vina Diesela doteraz na obvinenia nereagovali. Podľa dokumentu, ktorý je momentálne na súde, Astu najala Dieslova produkčná spoločnosť One Race Films a asistovať mu mala v Atlante, kde vtedy nakrúcali piate pokračovanie filmu Rýchlo a zbesilo. "Bolo jasné, že ju vyhodili preto, že už nebola viac užitočná. Vin Diesel ju zneužil na naplnenie svojich sexuálnych túžob a ona odolávala jeho sexuálnym útokom. Pani Jonasson sa cítila ako kus odpadu, ktorý treba zlikvidovať," stojí v žalobe. 

V žalobe tiež stojí, že keď chcela Asta odísť z izby, kde k zneužitiu malo dôjsť, herec ju mal naďalej chytať na rôznych miestach. Asta chcela ujsť do kúpeľne, no Diesel ju mal pritlačiť k dverám a pokračovať v masturbácii. Ona naďalej verbálne odporovala. "Pani Jonasson zatvorila oči, snažila sa dištancovať od sexuálneho napadnutia a vyhnúť sa jeho hnevu," pokračuje žaloba. V dokumente sa tiež píše o diskriminácii na základe pohlavia, úmyselnom vyvolávaní emocionálnej tiesne, neprijateľnom pracovnom prostredí a zlých vzťahoch. Astinou pracovnou náplňou bolo organizovať pre Diesela párty. 

Najčítanejšie