Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Známi vnuci a vnučky veľkých hollywoodskych hviezd: Podarilo sa im preraziť vďaka rodine?
Zdielať na

Známi vnuci a vnučky veľkých hollywoodskych hviezd: Podarilo sa im preraziť vďaka rodine?

Zdroj: elle.com

Rodinkárstvo je v Hollywoode často odsudzované, no niektoré hviezdy majú známych predkov a vy o tom ani neviete.

Elvis Presley a Riley Keough

Elvis by bol na svoju vnučku Riley určite hrdý. Má byť prečo. Z Riley sa stala úspešná herečka a navyše vie aj krásne spievať. Riley je dcérou Lisy Marie Presley a naposledy sme ju mohli vidieť v obľúbenej minisérii Daisy Jones & the Six.

independent.co.uk

Anne Gwynne a Chris Pine

Nie je ťažké uhádnuť, po kom Chris Pine tak dobre vyzerá, keď sa pozriete na jeho starú mamu. Je ňou herečka Anne Gwynne, ktorá bola jedna z prvých "scream queens", čiže herečkou preslávenou hororovými filmami. 

news.amomama.com

Charlie Chaplin a Oona Chaplin

Charlie Chaplin je jedným z najznámejších mien zlatej éry Hollywoodu. Jeho vnučka Oona sa na dedka síce slávou nechytá, no tiež si dokázala urobiť dobré meno vo filmovom priemysle. Hrala napríklad v seriáli Hra o tróny či Taboo po boku Toma Hardyho. 

birminghammail.co.uk

Roxie Roker a Zoe Kravitz

Roxie hrala v populárnom sitcome The Jeffersons od roku 1975 do roku 1985. Je tiež mamou rokovej hviezdy Lennyho Kravitza, ktorý je otec Zoe. O tej už dobre vieme, že sa jej vo svete filmu darí. Hrala v rôznych filmoch a seriáloch, medzi najznámejšie patria Batman či High Fidelity. 

today.com

Carmine Coppola a Jason Schwartzman

Trilógia Krstného otca je jedným z najznámejších filmových počinov. Hudbu k nej skladal Carmine Coppola, ktorý je starým otcom herca Jasona Schwartzmana. Ten je známy z filmov režiséra Wesa Andersona. Objavil sa aj v jeho poslednej snímke Asteroid City. 

za.investing.com

​Tippi Hedren a Dakota Johnson

Herečka Tippi Hedren sa narodila v roku 1930 a bola obľúbenkyňou režiséra Alfreda Hitchcocka. Jej dcérou je herečka Melanie Griffith a už všetci dobre vedia, že tá porodila momentálne jednu z najväčších filmových hviezd dneška - Dakotu Johnson. 

buzzfeed.com

Najčítanejšie