Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najlepšie páry zo seriálu Hra o tróny: Pamätáte sa na všetky?
Zdielať na

Najlepšie páry zo seriálu Hra o tróny: Pamätáte sa na všetky?

Seriál Hra o tróny síce skončil, no ešte stále ho nemôžeme dostať z hlavy. Bolo v ňom niekoľko postáv, ktoré sme si za ten čas obľúbili a ich príbehy sme prežívali spolu s nimi a ich polovičkami. Ktoré páry boli v tomto seriáli tie najlepšie?

Jon Snow a Ygritte 

Medzi týmito dvoma bola okamžitá chémia, ktorá sa nakoniec dostala aj do skutočnosti a herci Kit Harington a Rose Leslie sú už manželmi. Možno aj preto nám trhalo srdce, keď Ygritte ležala v Jonovom náručí a umierala. 

ew.com

Arya a Gendry 

Aj keď sa to mnohým zdalo zvláštne, Arya a Gendry sa k sebe jednoducho hodili. Mali medzi sebou silné puto a to najmä vďaka ceste, ktorou si spolu prešli. 

ew.com

​Oberyn Martell a Ellaria Sand

Tento polygamný vzťah bol oveľa zdravší, než mnoho iných v tomto často zvrátenom seriáli. Ak by však ostali v Dorne, mohli sa vyhnúť mnohým problémom. 

ew.com

​Sam a Gilly

Pravdepodobne najsladšia a najnevinnejšia romanca, aká v seriáli vznikla. Samova oddanosť k tejto žene bola takmer rovnaká, ako jeho oddanosť ku knihám. 

ew.com

​Daenerys a Khal Drogo 

Napriek ťažšiemu začiatku prerástol vzťah medzi Khalom a Daenerys do lásky, ktorou sme žili až do jednej nepríjemnej udalosti. 

ew.com

​Missandei a Šedý červ 

Daenerys dala dokopy týchto dvoch bývalých otrokov a vznikla medzi veľká láska. V tomto seriáli to nemohlo dopadnúť inak, než tragicky.

ew.com

​Tyrion a Shae 

Shae bola prostitútka, ktorej Tyrion obetoval svoje srdce. Až do momentu kým nezistil, že spáva s jeho otcom a primerane sa jej pomstil. 

ew.com

​Ned a Catelyn Starkovci 

Síce sme ich spolu videli len málo, no ich láska bola neprekonateľná. Catelyn s Nedom boli plne oddaní svojim deťom aj kráľovstvu. 

ew.com

​Tyrion a Sansa

Síce nešlo o romantickú dvojicu, no najmä ku koncu seriálu nám dokázali, aké silné je ich puto. 

ew.com

​Jaime a Brienne

V poslednej sérii sme boli veľmi prekvapení týmto romantickým vzťahom, no nie veľmi dlho. 

ew.com

Najčítanejšie