Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Aký otec, taký syn? Potomok slávneho zosnulého herca má nabehnuté na sľubnú kariéru!
Zdielať na

Aký otec, taký syn? Potomok slávneho zosnulého herca má nabehnuté na sľubnú kariéru!

Zdroj: people.com

Otec by mal z neho určite veľkú radosť.

Cooper Hoffman ide v šľapajách svojho zosnulého otca, Philipa Seymoura Hoffmana. Cooper sa narodil v roku 2003. Jeho mamou je producentka Mimi O'Donnell. Hoci je Cooper synom oscarového herca, v minulosti prezradil, že nikdy neuvažoval o tom, že by sa živil herectvom. Zdá sa však, že je teraz všetko inak. 

"Stále som sa bál tejto profesie, pretože to môj otec robil tak dobre," povedal Cooper v roku 2022. Cooper mal len 10 rokov, keď nás Philip v roku 2014 navždy a náhle opustil. V roku 2021 hral Cooper v jeho prvotine. Bol to film režiséra Paula Thomasa Andersona - Licorice Pizza. "Divným spôsobom som cítil, že idem v otcových šľapajách. V skutočnosti som si hovoril, že sa cítil rovnako ako ja. Bola to zvláštna skúsenosť, ako keby to bolo mimo realitu. Cítil som sa nesmierne blízko k môjmu otcovi a to počas celého nakrúcania," priznal Cooper. 

people.com

Talent má asi v žilách, keďže pred nakrúcaním nemal s herectvom absolútne žiadne skúsenosti. Film Licorice Pizza sa stal jedným z najlepších, ktoré sme v roku 2022 mali možnosť vidieť. "Počas úplne prvej klapky som sa triasol. Neviem, či som bol niekedy takto nervózny," spomínal Cooper. Režisér Paul Thomas Anderson si však takúto energiu veľmi vážil, nakoľko počas svojho života stretol mnoho mladých hercov, ktorí boli podľa jeho slov "preškolení" a to mu pripadalo nezaujímavé. Cooper si za svoj výkon dokonca zaslúžil nomináciu na Zlatý glóbus. Mladý herec má ešte dve sestry, ktoré si taktiež zahrali malé úlohy v spomínanom filme. Spojenie Coopera a Andersona však nebolo úplne náhodné. Režisér Coopera poznal, pretože pracoval aj s jeho otcom. 
TRAILER LICORICE PIZZA:
Po Cooperovom úspechu vo filme Licorice Pizza bol obsadený do ďalších veľkých projektov. Medzi nimi sú filmy Wildcat, Old Guy či SNL 1975, snímka, ktorá bude zobrazovať príbeh jednej z najúspešnejších a najdlhšie vysielaných amerických šou vôbec. Uvidíme, či si vďaka niektorému z týchto filmov trúfne na získanie najprestížnejšej filmovej ceny, ktorú mal aj jeho otec. 

Najčítanejšie