Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
6 vecí, vďaka ktorým sa Emma Watson udržuje vo forme! Inšpirujte sa jej trikmi!
Zdielať na
TV tipy

6 vecí, vďaka ktorým sa Emma Watson udržuje vo forme! Inšpirujte sa jej trikmi!

Zdroj: Profimedia

Herečku môžete momentálne vidieť v rozprávke Kráska a zviera. Túto úlohu zvládla perfektne aj vďaka pravidlám, ktoré dodržiava. Aké sú jej tipy na zdravý a spokojný život?

1. Herečka poňala význam slov „kráska plesu“ po svojom

Princezná Belle v novej rozprávke nie je veľmi typickou rozprávkovou bytosťou. Namiesto toho, aby lapala po dychu v stiahnutom korzete alebo jazdila na koňoch v rozkošných baletných cvičkách sa ústredná postava filmu nebojácne preháňa na koňoch v jazdeckých topánkach po okolitých kopcoch. Nielen to si však vyžadovalo množstvo energie. Herečka priznala, že hlavná tanečná scéna v Kráske a zviera sa nakrúcala dlhý mesiac a vyžiadala si mimoriadne náročnú a svedomitú prípravu. Aj pre túto rolu sa musela Emma udržiavať v čo najlepšej forme.

2. Bez množstva proteínov sa deň skrátka nezačne!

Emma obľubuje mexickú kuchyňu a doma si pripravuje svoje vlastné „raňajkové tacos“, ktoré obsahuje guacamole, salsu, miešané vajíčka a vlastnoručne pripravované tortilly.

Mexická kuchyňa

Mexická kuchyňa

profimedia.sk

3. Základom je cvičenie

Spolu so svojou trénerkou dodržiava presný cvičebný plán, ktorý zahŕňa strečing, kardio a posilňujúce cvičenia. Tréning vždy zakončí jógou a meditáciou.

4. Má svoj zaručený trik na opicu!

Mnohí to o herečke netušia, ale je veľkým fanúšikom mojita. Má však aj najlepší recept na ráno v prípade, že to s ním náhodou večer preženie. Každý podľa svojho gusta, ale Emma odporúča "odstrániť" opicu „anglickými raňajkami“, ktoré tvoria také kalorické bomby akými sú slanina, párky, vajíčka či fazuľa. Najlepšie všetko naraz!

5. Spája aktivitu s aktivizmom

Herečka je známa tým, že sa angažuje v rôznych oblastiach spoločenského a politického života. Vždy mala veľmi rada prechádzky, najnovšie ich však praktizuje aj za iným účelom. Schováva rôzne knihy v rôznych častiach mesta. Všetko je to v rámci milého projektu, ktorý vyzýva ľudí, aby odložili svoje smartfóny a radšej si prečítali dobrú knižku.

6. Pravidelne dodáva svojmu telu vitamíny

Herečkin recept na zdravé fungovanie tela je jednoduchý. Emma sa nezaobíde bez omega-3 mastných kyselín, ktoré výrazne redukujú všetky zápaly v tele a znižujú riziko srdcových chorôb. Energiu a zlepšenie imunity si zabezpečuje vďaka vitamínu C so šípkami. V náročnom pracovnom kolotoči si predsa táto hviezda nemôže dovoliť prestávku pre nečakané a nevítané choroby.

šípky, vitamín C

šípky, vitamín C

profimedia.sk

Zdielať na