Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na obrazovky sa od 5. apríla vracia úspešný seriál Prison Break!
Zdielať na
TV tipy

Na obrazovky sa od 5. apríla vracia úspešný seriál Prison Break!

Prežiť vlastnú smrť sa nepodarí hocikomu. Lenže Michael Scofield nie je hocikto! Nová, v poradí piata séria amerického seriálu Prison Break vám prinesie odpoveď aj na to, ako sa mu podaril návrat medzi živých a prečo je opäť vo väzení.

Už je to sedem dlhých rokov, odkedy sme oplakali seriálovú smrť jedného z najsympatickejších televíznych hrdinov Michaela Scofielda (Wentworth Miller). Ale čo ak to všetko bolo úplne inak? Čo ak mal Michael plány, o ktorých nesmel povedať ani milovanej Sare (Sarah Wayne Callies), matke jeho syna, ani bratovi Lincolnovi (Dominic Purcell)? To jediné, čo celé tie roky smel, bolo pozorovať ich z diaľky. No len do chvíle, kým sa nedal počas svojej tajnej misie pre 'organizáciu' opäť zatvoriť do väzenia. A to sa nachádza v Jemene, štáte zmietanom občianskou vojnou. Michael zisťuje, že jeho pobyt za mrežami je v skutočnosti pasca, ktorú pre neho pripravili a on musí nájsť spôsob, ako sa z nej vyslobodiť. Ak sa mu aj nebezpečný útek z jemenského väzenia podarí, bude to iba začiatok jeho cesty. Tentoraz nestačí uniknúť cez múry väznice, ale cez hranice štátu, v ktorom sa ku moci dostáva ISIS!

A aká zostava vás v päťke čaká? Je známe, že okrem Lincolna a Sary sa na scénu vrátia  Sucre (Amaury Nolasco), C-Note (Rockmond Dunbar) a taktiež aj zákerák T-Bag (Robert Knepper). Ten dostane novú ruku a možno sa vďaka tomu stane o niečo lepším človekom. Kto sa určite nevráti je FBI agent Alexander Mahone (Wiliam Fichtner). Asi najväčší šok zažijú tí z vás, ktorí fandili láske medzi Sarou a Michaelom. Sara sa totiž v priebehu uplynulých rokov a okolností vydala za Jacoba Nessa (Mark Feuerstein). Aj Lincoln má novú lásku, je ňou Sheba (Inbar Lavi). Ďalšie nové tváre budú hrať o.i. Rick Yune, Augustus Prew, Amin El Gamal, Marina Benedict a Kunal Sharma.

Prezradíme vám, že táto napínavá 9-dielna séria, ktorá odštartuje 5. apríla, príde na vaše obrazovky každú stredu o 22:00 po Paneláku. A to iba necelých 24 hodín po jej americkej premiére. Tak držme Michaelovi spoločne palce, aby sa mu útek, nielen z väzenského pekla, podaril.

Zdielať na