Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Slávne herečky, ktoré nemajú problém s faldíkmi na bruchu
Zdielať na
TV tipy

Slávne herečky, ktoré nemajú problém s faldíkmi na bruchu

Zdroj: profimedia

Našli sme päť známych herečiek, ktoré majú veľmi úprimný a ľudský odkaz pre všetky čerstvé maminy. Ponúkajú totiž triezvy pohľad na materstvo a veci s tým súvisiace.

Kristen Bell

Počas nedávneho rozhovoru pre The Today Show povedala bez príkras, že odmieta diktát producentov a nátlaky v súvislosti s jej aktuálnou hmotnosťou po druhom pôrode. Ona sama sa s chudnutím neponáhľa, pretože pár kíl navyše jej pripomína, že tehotenstvo a materstvo z nej urobili superhrdinku. Dax Shephard, jej manžel a režisér filmu Chips, ju bezvýhradne podporuje.

Kristen Bell

Kristen Bell

profimedia

Kate Winslet

Krásna anglická ruža, ktorá je krv a mlieko, sa iba 6 týždňov po treťom pôrode postavila opäť pred kameru. Vo filme Divergent napriek tejto skutočnosti podala skvelý výkon a ako zdôraznila, kostymérky jej ochotne pomáhali napchať sa do kostýmu. S chudnutím sa po žiadnom z pôrodov neponáhľala. Práve naopak, pre dojčenie si nič neodopierala. A to radí všetkým mamám.

Kate Winslet

Kate Winslet

profimedia

Olivia Wilde

Dvojnásobná mama pre časopis SHAPE vyjadrila svoj názor jasnou rečou: "Mám dve krásne deti a som v pohode. A moja postava? Nie je v dobrej forme. Naposledy som mala túto hmotnosť na strednej, keď som objavila šišky od Krispy Kreme. Našťastie existuje photoshop a rôzne triky s osvetlením, pretože ani my v Hollywoode nie sme dokonalé."

Olivia Wilde

Olivia Wilde

profimedia

Amy Adams

O nátlakoch na bezchybný výzor a neľútostných konfekčných veľkostiach vie svoje aj táto sympatická rusovláska. Hviezda filmu Nočné zvieratá chápe, že jej lukratívne povolanie si vyžaduje tvrdú prácu na vzhľade. Po narodení dcérky v 2010 zdôraznila, že aj herečky sú len ľudia a každé telo je iné. Netreba si preto zúfať a porovnávať sa s inými ženami.

Amy Adams

Amy Adams

profimedia

​Drew Barrymore

Pohoďáčku Drew nič tak ľahko nerozhodí. A radí to všetkým mamám. Po tom, čo dala život dvom dcérkam, má úplný odstup od "kravín".  "Chudnutie? Ovisnuté brucho? Strie? Všetko sú to kraviny! Keď sa začnete zaoberať nezmyslami tohto typu, unikne vám to hlavné. Láska a smiech vašich detí. Pracujte na sebe v rámci vašich možností, ale nedajte sa vtiahnuť do bludného kruhu diét a stresovania sa okolo veľkosti vášho zadku."

Drew Barrymore

Drew Barrymore

profimedia

Drew Barrymore

Drew Barrymore

profimedia

​​Komu sú tieto herečky sympatické, nech dá LIKE! :-) My v Kinosále im určite fandíme :-)

Zdielať na