Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pravá blondínka, Reese Witherspoon, nestarne! Aké je jej tajomstvo?
Zdielať na
TV tipy

Pravá blondínka, Reese Witherspoon, nestarne! Aké je jej tajomstvo?

Zdroj: profimedia.sk

Má úspešnú kariéru, krásnu rodinu a výzor dvadsiatky. Ako je možné, že 41-ročná Reese pôsobí vedľa svojej 17-ročnej dcéry ako jej spolužiačka?

V aktuálnom vydaní magazínu Harper's Bazaar pózuje Reese v kuchynskej zástere a so žiarivým úsmevom na perách. Vyzerá jedným slovom fantasticky. Jej tajomstvo netkvie v drahých plastikách, ale v zdravom životnom štýle. A ten si, čuduj sa svete, môžeme dovoliť aj my, bežné smrteľníčky;) Ako teda na to?

Reese Witherspoon s deťmi

Reese Witherspoon s deťmi

Instagram Reese Witherspoon

1. Telo je chrám, nie odpadkový kôš!

Jednoduché pravidlo, ktoré je zároveň hlavným kľúčom k úspechu. A k večnej kráse. Jesť a piť zdravo je pre Reese už roky samozrejmosťou. Zbožňuje smoothies, ktoré obsahujú čerstvé ovocie a zeleninu, a sú bohaté na vlákninu: špenát, rímsky šalát, zeler, hrušky, jablká. Z byliniek sú to najmä koriander a petržlenová vňať. Pri varení uprednostňuje bio kvalitu a hlavný chod obsahuje vždy ľahký zeleninový šalát. Ten milujú aj jej tri deti.

Profimedia.sk

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

profimedia.sk

​2. Cvičme v rytme. A na čerstvom vzduchu;)

Veru tak. Bez pohybu to nepôjde. Udržať sa štíhla a krásna znamená hýbať sa. Reese beháva rada a často v lesíku pri svojom dome. Otravných paparazzi odignoruje úsmevom. A nezanedbáva ani fitness centrá. Tam chodieva na špeciálne tréningy pozostávajúce z tanca, posilňovania a strečingu. A na upokojenie mysle po hektickom dni si večer dopraje jógu. Reese je totiž nielen mamou a manželkou, ale aj vyťaženou producentkou, herečkou a čoskoro dokonca aj spolumajiteľkou siete módnych butikov!​

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Instagram Reese Witherspoon

​3. Rozmaznávaj svojich najbližších aj seba!

Amen! S tým nemožno nesúhlasiť. Predstaviteľka Cheryl Strayed z filmu Divočina sa rada a láskyplne stará o svoju rodinu. Vyvára im dobroty jej detstva inšpirované južanskou kuchyňou (Reese je hrdou rodáčkou z New Orleans). A spoločne si potom užívajú čas strávený sladkým leňošením. Seba rozmaznáva najmä kvalitnou kozmetikou. Tá musí obsahovať predovšetkým ochranu pred slnečným žiarením a hydratačné zložky ako napríklad kyselinu hyalurónovú.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Instagram Reese Witherspoon

Zdielať na