Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Éterická predstaviteľka krásnej Khaleesi, Emilia Clarke, má vlastné triky na krásu!
Zdielať na
TV tipy

Éterická predstaviteľka krásnej Khaleesi, Emilia Clarke, má vlastné triky na krásu!

Zdroj: profimedia.sk

Meno tejto pôvabnej brunetky sa pravidelne objavuje na popredných priečkach v anketách o najsexi herečku. Emilia pritom nie je žiadna silikónová sexbomba. Toto je jej osvedčená beauty rutina.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

profimedia.sk

1. Hlavným pravidlom je prirodzenosť. Jej ideálom krásy je Audrey Hepburn. Tá sa nikdy nepodriadila diktátu hollywodskych producentov a zostala verná všetkému, čo jej príroda nadelila.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Pinterest

​2. Emilia má veľmi citlivú pleť, preto používa iba ľahký makeup obľúbenej značky Perricone MD, ktorý jej pleť upokojí a vyživí. Je možné kúpiť ho iba v lekárňach a je aj cenovo dostupný;)

3.Nakoľko jej pleť je nielen citlivá, ale aj svetlá (Fototyp 2), dbá na prevenciu vrások a pigmentových škvŕn. Jej denný pleťový krém musí vždy obsahovať UVA + UVB s faktorom 30.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Getty images

​4. Líčenie jej nezaberie viac než 15 minút. Krásna herečka sa riadi heslom "Menej je viac!" a používa iba čiernu mascaru, vhodnú pre citlivé oči, ľahký púder, lesk na pery Juicy tubes od Lancôme a hotovo.

5. Povinnou výbavou do ulíc sú kvalitné slnečné okuliare. Nielen na maskovanie sa pred fanúšikmi, ale najmä ako ochrana jej citlivých očí.

6. ,,Nech som unavená z práce alebo opitá, pred spaním sa vždy odlíčim!" prisahá nám predstaviteľka Luise z fimu Predtým, než som ťa poznala.

7. K jej večernému líčeniu patria rúže značky Perscriptives, no pochvaľuje si aj luxusnejšiu značku Tom Ford.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Getty images

​8. Pre svoje husté obočie bývala terčom posmechu spolužiakov. No mama jej zakázala, trhať si ho. Teraz je jej poznávacím znamením. Na jeho úpravu používa Emilia obyčajnú vazelínu.

9. Jej vlasy pod platinovou parochňou Matky drakov, ktorá má mimochodom prezývku Dany, veľmi trpia. Herečka nepoužíva drahé vlasové masky, ale zábaly z kokosového oleja. Ten kupuje v obyčajných potravinách.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

profimedia.sk

​10. Aby sa udržala vo forme a kondícii, nevyhýba sa ani fitness centrám. Keď sa pripravovala na úlohu legendárnej Sarah Connor do filmu Terminátor: Genisys, trénovala pod vedením trénera celebrít Aarona Williamsona. Spolu sa zamerali na cardio a posilňovanie s ľahkými závažiami. Telo bojovnej Sarah Connor muselo vyzerať pevne, no zostať štíhle.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

profimedia.sk

​11. Emilia má momentálne veľký dôvod na radosť. Dizajnérske duo Dolce and Gabbana si ju zvolilo ako novú tvár ich klasického parfému The One. Reklamná kampaň sa rozbehne v septembri 2017. Kuriozitou je, že fešák a kolega zo seriálu Hra o tróny, Kit Harington, bude tvárou rovnakej kampane pre pánov The One pour Homme.

Zdielať na