Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hollywoodsky krásavec šokuje úprimnosťou! Prečo sa cíti ako kus mäsa?!
Zdielať na

Hollywoodsky krásavec šokuje úprimnosťou! Prečo sa cíti ako kus mäsa?!

Zdroj: Getty Images

Sympatický Brit si už zahral v takých kasových trhákoch ako Hry o život a Predtým, ako som ťa spoznala. Aj napriek tomu, že jeho kariéra naberá na obrátkach a jeho popularita rastie, Sam Claflin nepredstiera, že uspieť v Hollywoode je nielen psychicky, no najmä fyzicky náročné! A ani sexizmus sa mu nevyhýba...

„ To, ako sa producenti k nám hercom správajú, je obrovské tabu! To, že herečky neustále počúvajú, že musia urobiť všetko preto, aby vyzerali mlado a sviežo, je známy fakt. Iba málo z tých, ktoré majú po štyridsiatke, dostáva dobré úlohy. Je to o kontaktoch a snahe urobiť z nich výnimky. No pritom potvrdzujú to nepríjemné pravidlo...,” prezradil Sam.

Lionsgate

31-ročný herec uznáva, že má obrovské problémy s tým, aké priority má dnešný filmový svet:

„ Marlon Brando mal úžasné telo, no nebol posadnutý dvíhaním činiek. Nemal tehličky na bruchu a nikto ho nežiadal, aby to napravil. Ani prví predstavitelia Jamesa Bonda neboli žiadni svalovci a mali chlpaté hrude. Dnes je to iné. Naša generácia musí tráviť hodiny posilňovaním a hladovkami, aby sme dostali úlohu.”

Herec šokovaným novinárom zo The Sydney Morning Herald uviedol aj aktuálny príklad jeho vlastnej skúsenosti:

„ Počas kastingu mi producent uprosted čítania textu povedal, aby som si vyzliekol tričko. Pristúpila ku mne jeho asistentka. Začala ma potľapkávať po hrudi ako kus mäsa a naťahovať mi kožu na bruchu. Potom mi sucho oznámila, že ten podkožný tuk musí bezpodmienečne zmiznúť! Dodnes mám komplexy nakrúcať scény polonahý...”

Warner Bros.

Sam sa už čoskoro predstaví divákom v dráme Moja sesternica Rachel. Zahral si v nej po boku Rachel Weisz. S ňou si zrejme na tému sexizmu a povrchnosti Hollywoodu mohol dobre pokecať. Herečka je totiž manželkou bývalého 007, Daniela Craiga;)

Facebook

Najčítanejšie