Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
10 celebrít, s ktorými by ste nechceli pracovať!
Zdielať na

10 celebrít, s ktorými by ste nechceli pracovať!

Zdroj: profimedia.sk

Radi si predstavujeme našich obľúbených hercov, že sú to skvelí a bezproblémoví ľudia. Ale faktom je, že oni väčšinu času hrajú, že? :)

S veľkou slávou často prichádzajú aj väčšie nároky. Niekomu to prerastie cez hlavu, niekto zostane nohami pevne na zemi. V každom prípade, málokto z nás si vie reálne predstaviť, aké tlaky sú vyvíjané na skutočné celebrity. Tu je zopár z tých, o ktorých sa v Hollywoode šepká, že by s nimi najradšej ostatní nespolupracovali…

VAL KILMER

profimedia

​Nie náhodou je Val Kilmer na vrchole tohto rebríčka. Len málokto v Hollywoode má takú reputáciu ako on. Jeho maniere začali, už keď mal dvanásť rokov a mal hrať v reklame na hamburgery. Túto rolu nakoniec odmietol s odôvodnením, že mu chýba “charakterová motivácia”. Po dokončení filmu Batman navždy, režisér Joel Schumacher povedal: ”Nikdy nevystúpim na Mount Everest a rovnako už nikdy nebudem pracovať s Valom Kilmerom.”

​ALEC BALDWIN

TASR/Evan Agostini

Alec Baldwin je medzi novinármi veľmi známy tým, že si neberie servítku pred ústa. Neraz sa dokonca stalo, že niektorého z nich aj fyzicky napadol. Potom sa síce vo väčšine prípadov ospravedlnil, ale jeho kolegovia hovoria, že on je proste taký… Napriek jeho agresívnejšej povahe, je jeho rodinný život vykreslovaný harmonicky (že by sa ho už novinári báli? :) Jeho mladší kolega, Cheyenne Jackson, však o ňom povedal: ”Čo som sa od neho naučil, bolo skvelé komediálne načasovanie a to, že nikdy nevstupujte do jeho svetla”.

SHARON STONE

profimedia

Sharon Stone je diva s velký “D” a preto si svoje postavenie patrične užíva. Napriek tomu, že jej sláva už dávno nie je taká ako bývala, Sharon sa stále vidí na piedestále. Jej asistentka však o spolupráci s ňou povedala: ”Pracovala som pre ňu ako osobná asistentka niekoľko mesiacov. Môžem vám povedať, že je to môj najneobľúbenejší človek na celej planéte. Správala sa ku mne ako úplna mrcha, keď na mňa nekričala, tak ma neustále urážala." Sharon sa dokonca, keď oslávila 40 rokov, pravidelne zatvárala v kúpelni a pila víno až kým sa nezmierila s tým, že starne.

WESLEY SNIPES

profimedia

Wesley Snipes si taktiež stihol vybudovať veľmi zlú reputáciu. Najznámejšou sa stala situácia, ktorá koluje po Hollywoode a je z natáčania filmu Blade: Trinity. Jeho herecký kolega Patton Oswalt opisuje Snipesa ako “blázna”, ktorý nedokázal “upustiť od svojho drsného imidžu a celý deň iba fajčil trávu”. Oveľa závažnejší konflikt však nastal s režisérom tohto filmu, Davidom Goyerom, ktorý ho chcel úplne nahradiť iným hercom. Snipesa to vytočilo do nepríčetna a odvtedy sa s režisérom bavil iba cez oficiálne písané poznámky.

STEVEN SEGAL

profimedia

​Nie je až takým tajomstvom, že Steven Segal rozhodne nie je tým “správňakom”, ktorých často stelesňoval. Zabiť ho vo filme je takmer nemožné, ale v skutočnom živote sa viacerí čudujú, že mu ešte nikto nič neurobil. Bol totiž obvinený vo viacerých prípadoch z fyzického napadnutia, a dokonca má na svojom konte aj niekoľko obvinení zo znásilnenia. Keď prišla modelka Jennie McCarthy na casting do filmu Prepadnutie 2: Temné územie, žiadal ju, aby sa vyzliekla do naha, napriek tomu, že si to scéna vôbec nevyžadovala.

GWYNETH PALTROW

SITA

Pre internetových fanúšikov ​je veľmi jednoduché nenávidieť Gwyneth Paltrow, ktorá je vždy veľmi štýlová a dokonale upravená. Avšak čo sa týka práce, najznámejšou sa stala kauza z natáčania Iron Man 2, keď odmietala spolupracovať so Scarlett Johansson. Neskôr k tomu pridala ešte zopár dramatických výstupov, keď sa počas promovania filmu novinári viac zaujímali o Scarlett ako o ňu. Gwyneth je známa napríklad aj tým, že nikdy nepoužije rolku toaletného papieru, ak je otvorená.

BRUCE WILLIS

Profimedia

Bruce Willis si prešiel rôznymi obdobiami svojej kariéry a nie vždy to bolo príjemné. Jeho herecký kolega, Kevin Smith, o ňom tvrdil, že absolútne podľahol ilúzii toho, že je tým hrdinom, ktorého hrá. Vyzerá to tak, že Sylvester Stallone má na neho podobný názor, pretože mali spolu často konflikt počas nakrúcania filmov Nezničiteľní. Do tretieho pokračovania ho Stallone vymenil za Harrisona Forda. Na svojom Twitterovom účte napísal na jeho adresu, že je “chamtivý a lenivý”.

LINDSAY LOHAN

isifa

Lindsay Lohan sa zdá byť naozaj zlým dievčaťom Hollywoodu, podľa všetkých, ktorí s ňou spolupracovali. Počas natáčania filmu Rebelka proti vlastnej vôli, priviedla do zúfalstva nejedného člena štábu, vrátane režiséra a spoluhercov. Všetky jej “prúsery” stáli produkciu približne 500,000$ za deň. Od roku 2007 bola viackrát zatknutá za rôzne vylomeniny, najčastejšie však za jazdu pod vplyvom alkoholu. Na pľac chodí vždy neskoro, niekedy aj o niekoľko hodín. New York Time dokonca vydal článok s názvom ”Čo všetko sa vám môže stať, ak budete spolupracovať s Lindsay Lohan”.

RUSSELL CROWE

SITA

Russell Crowe má tiež trošku horúcejšiu krv. Je veľmi známy pre svoje problémy s alkoholom a následnú agresivitu. Počas jedného nakrúcania chcel dokonca zabiť producenta. Veľmi rád uráža svojich známych kolegov aj na Twitteri. Naposledy si napríklad rypol do Georga Clooneyho za to, že hral v reklame. George mu však s chadnou hlavou odkázal: ”Kamoško, jediný kto z tohto vyjde ako víťaz bude bulvár… čo sa to s Tebou deje?!”

CHARLIE SHEEN

SITA

​Môžeme ho milovať alebo nenávidieť, rozhodne sa nedá ignorovať. Nie je tajomstvom, že produkciu seriálu Dva a pol chlapa jeho excesy stáli mnoho miliónov dolárov. Často chodil na pľac opitý alebo neprišiel vôbec. Známy bol aj svojou slabosťou na prostitútky. V posledných rokoch však trochu skrotol, pretože mu diagnostikovali HIV. Hold, všetko má svoje pre a proti…

Súvisiace články

Najčítanejšie