Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
10 múdrostí Julie Roberts, ktoré vás prinútia zamyslieť sa!
Zdielať na

10 múdrostí Julie Roberts, ktoré vás prinútia zamyslieť sa!

Zdroj: profimedia.sk

Herečka oslávi o pár dní, 28. októbra, 50-tku, no vôbec na to nevyzerá! Veľký podiel má na tom jej duševná pohoda. Tu je zopár jej názorov na lásku, politiku, či život ako taký. Možno vás nimi inšpiruje! :-)

Stať sa americkým miláčikom nie je vôbec jednoduché. Julia Roberts je však žena, ktorá s prehľadom zvláda úspešnú kariéru aj šťastný osobný život. Možno je to jej obrovským úsmevom, každopádne, niečo okolo Julie z nej robí jednu z najobľúbenejších herečiek v Hollywoode.

O láske

"Viete, že je to láska, ak jediné čo chcete je to, aby daná osoba bola šťastná. A to aj v prípade, že vy nie ste súčasťou jej šťastia."

O sexuálnych scénach

"Ľudia nechcú vidieť, že mám sex. Som kráľovnou "bozku, predohry aj konca." 

O rozchodoch

"Keď ste šťastný v manželstve, uvedomíte si, že všetky predošlé neúspešné vzťahy vás posunuli a dostali tam, kde ste dnes."

Profimedia

O politike

"Republikánska strana sa v slovníku nachádza tesne po slove plaz a tesne nad slovom odporný."

O význame vyjadrenia vlastných pocitov

"Preferujem starú dobrú bitku s päsťami, keď sú ľudia na seba naozaj naštvaní. Myslím si, že ak ste naozaj naštvaný a chcete bojovať, tak sa musíte za seba postaviť."

Profimedia

O botoxe

"Raz som vyskúšala botox a niekoľko mesiacov som bola z toho mimo. Nevyzeralo to dobre. Myslím si, že moje tri deti by mali vedieť, aké emócie cítim presne vtedy, keď ich cítim. Nechcem niekoho súdiť, nech si každý robí, čo chce, ale ak niekomu robí radosť, že nemôže hýbať tvárou alebo perami, nech si ten botox dá. Keď chcete mať svoju bradu na čele, nie som tá, ktorá by vás mala súdiť!"

O sebadôvere

"Stalo sa vám niekedy, že ste sa pozreli na svoju fotku spred piatich rokov a pomysleli ste si, že ste vyzerali naozaj dobre? Lenže v tej dobe ste vôbec neocenili, ako super a zdravo vyzeráte. Preto si odteraz hovorím: "Teraz počúvaj, o desať rokov si budeš myslieť, že by si si mala samú seba viac vážiť!"

Julia Roberts

Julia Roberts

profimedia.sk

O svojej mladosti

"Myslela som len na seba. Bola som sebecký fagan, ktorý si točil jeden film za druhým."

O materstve

"Milujem všetko okolo materstva. Môžete milovať nielen víkendy, ale aj Vianoce a letné prázdniny úplne novým spôsobom. Je to skvelá vzdelávacia skúsenosť. Deti sú perfektní učitelia. Ich pohľad na veci je jedinečný. Teším sa na to, keď svojej dcére ukážem filmy, v ktorých som hrala. Nemôžem sa dočkať, keď jej ukážem Svadbu môjho najlepšieho priateľa. Bude to milé a myslím si, že moje deti budú spokojné s tým, ako som trávila svoje dvadsiate a tridsiate roky života."

Julia Roberts s dcérou

Julia Roberts s dcérou

profimedia.sk

O prekročení päťdesiatky

"Príliš veľa premýšľame a uvažujeme a mňa to vyčerpáva. Veď sa stále pohybujeme vpred, no nie?"

Najčítanejšie