Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vin Diesel a Dwayne Johnson majú medzi sebou spor! Uvidíme ich ešte spolu na filmovom plátne?
Zdielať na

Vin Diesel a Dwayne Johnson majú medzi sebou spor! Uvidíme ich ešte spolu na filmovom plátne?

Sociálne siete dokážu zničiť aj silné priateľstvá. Stalo sa tak aj v prípade Dwaynea Johnsona a jeho kolegu Vina Diesela. Kto stál na začiatku tohto sporu?

Všetko sa to začalo príspevkom na Dwayneovom Instagrame. Narážal v ňom na to, ako sa jeho kolegovia správajú pri natáčaní. Aj keď v ňom nekonkretizoval o koho ide, veľa ľudí si to vedelo domyslieť. Príspevok pridal v auguste 2016, no neskôr ho zmazal. Stálo v ňom:

Toto je môj posledný týždeň natáčania Rýchlo a zbesilo 8. Neexistuje žiaden iný film, ktorý by takto rozprúdil krv v mojich žilách. Dobrými partnermi boli aj všetci tvrdo pracujúci zamestnanci štúdia Universal. Moje ženské kolegyne sú úžasné a milujem ich. Moji mužskí kolegovia sú však iný príbeh. Niektorí sa správajú ako praví profesionáli, iní zasa nie. Sú to tí, ktorí to aj tak nechcú zmeniť. Zbabelci. Keď sa budete v apríli pozerať na tento film a bude sa vám zdať, že v niektorých scénach to nehrám a vážne mi vrie v žilách krv, budete mať pravdu. Aspoň to bude hrať do karát filmu a sedieť postave Hobbsa, ktorý veľmi dobre pasuje do mojej DNA. 

collider.com

Podľa všetkého zbabelcom nemyslel nikoho iného, ako svojho hereckého kolegu a vtedy dobrého priateľa Vina Diesela. Zdroj uviedol, že „Vin má problémy s Rockom, pretože často meškal na natáčanie a niekedy sa neukázal vôbec, čo celý proces len zdržovalo.“

Iný zdroj však tvrdí presný opak a obviňuje Vina z neskorých príchodov. Dwayneovi už vraj praskli nervy. Celý konflikt sa ešte viac skomplikoval, keď Dwayne v ďalšom príspevku ďakoval všetkým svojim kolegom, ktorí s ním natáčali ôsmu časť Rýchlo a zbesilo, no Vina vynechal.

https://www.instagram.com/p/BPoctTEjPBx/?utm_source=ig_embed

V januári 2017 sa zdala kríza zažehnaná. Vin pridal fotku, na ktorej je spolu s Dwaynom a Tyreseom Gibsonom počas tlačoviek k filmu. V apríli Vin v rozhovore potvrdil, že je medzi nimi všetko v poriadku. „Nemyslím si, že svet vie, akí sme si blízki. Myslím si, že niektoré veci môžu byť prehnané. Nebol to zámer. Viem, že si váži, koľko práce som vložil do tejto ságy. V mojom dome je strýko Dwayne,“ povedal Vin. O mesiac na to zagratuloval Dwaynovi na Istagrame k narodeninám.

http://time.com

V novembri Dwayne priznal, že neľutuje svoj predošlý príspevok a stojí si za tým, čo povedal.

Len pred pár dňami, takmer 2 roky od začiatku hádky, Dwayne potvrdil, že celý spor s Vinom bol skutočný. Dwayne si stále nie je istý, či chce natočiť aj deviatu časť tejto série. V Rýchlo a zbesilo 8 sme neboli spolu v žiadnej scéne. Vin a ja sme mali niekoľko rozhovorov tvárou v tvár v mojom prívese. Zistil som, že máme od základov úplne iné zmýšľanie o prístupe k filmu – natáčaní a spolupráci. Zabralo mi to istý čas, ale som rád za toto objasnenie, či už budeme spolu robiť alebo nie. V súčasnosti rozmýšľam nad filmom o Hobbsovi, ale želám mu len to najlepšie. Medzi nami už nie je zlá energia vďaka rozhovoru, ktorý sme mali. Naše spory môžem vymazať. Budeme mať čistý štít,“ povedal Dwayne pre časopis Rolling Stone.

vanityfair.com

​Či bude ich priateľstvo pokračovať a či je vojnová sekera navždy zakopaná ukáže len čas. Dwaynea Johnsona si momentálne môžete pozrieť v kinách v jeho najnovšom filme Besnenie.

Najčítanejšie