Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brad Pitt sa vyhrážal smrťou známemu producentovi!
Zdielať na

Brad Pitt sa vyhrážal smrťou známemu producentovi!

Zdroj: ign.com

Gwyneth Paltrow vo svojom poslednom rozhovore prezradila, akú skúsenosť mala so známym filmovým producentom Harveym Weinsteinom. Aj ako reagoval jej vtedajší priateľ - Brad Pitt.

Vtedy ešte len 22-ročná Gwyneth bola na začiatku kariéry, rovnako ako Brad. Harvey Weinstein ju pozval do svojej hotelovej izby a očakával od nej masáž. “Stalo sa to raz v hotelovej izbe, kde to na mňa skúšal. Ihneď som to povedala Bradovi. Určite som Harveymu nič nenaznačovala. Bola som slepá. Mal na sebe župan, keď mi zrazu povedal, že mu mám urobiť masáž,” povedala Gwyneth.

Gwyneth a Harvey

Gwyneth a Harvey

people.com

“Hneď som šla za Bradom a povedala som mu to. Bola som veľmi vydesená. Mala som podpísané ďalšie dve zmluvy, pri ktorých som s Harveym musela pracovať. Bála som sa, že mi tie filmy zruší. S Bradom sme boli na premiére Hamleta na Broadway a Harvey tam bol tiež. Brad za ním prišiel a pritlačil ho k stene. Povedal mu, že ak sa pri ňom budem cítiť ešte niekedy nekomfortne, zabije ho,” dodala.

bravotv.com

​Brad v tom čase nebol vplyvným hercom. Riskoval svoju kariéru, aby ochránil Gwyneth a stal sa tak z neho novodobý rytier. S Harveym mala podobnú skúsenosť napríklad aj Bradova bývala manželka Angelina Jolie.

people.com

Harveyho Weinsteina zatkli po tom, čo proti nemu svedčilo vyše 100 žien. Práve ženy, ktoré mal údajne obťažovať založili hnutie #MeToo a pridalo sa k nemu mnoho vplyvných ľudí z rôznych oblastí. Produkčná spoločnosť, ktorú spolu s bratom založil, išla po týchto obvineniach do konkurzu. Harvey je momentálne v rukách polície a čaká na svoj rozsudok.

Najčítanejšie