Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Barbra Streisand: Toto si myslí o remaku filmu Zrodila sa hviezda!
Zdielať na

Barbra Streisand: Toto si myslí o remaku filmu Zrodila sa hviezda!

V októbri príde do kín nový film Zrodila sa hviezda a nájdeme v ňom scény, ktoré boli v staršej verzii vystrihnuté práve kvôli Barbre.

Len prednedávnom nás prekvapil trailer k filmu, v ktorom sa objaví Lady Gaga po boku Bradleyho Coopera. Snímka Zrodila sa hviezda bude navyše aj jeho režijným debutom. Lady Gaga prekvapila hereckým talentom a Bradley zase tým speváckym.

Lady Gagu už mnohí označujú ako jasnú víťazku buducoročného Oscara. Čo hovorí na snímku Barbra Streisand, ktorá hrala vo filme z roku 1976 a navyše vyhrala aj Oscara za najlepšiu pieseň?

wmagazine.com

“To, čo som z toho filmu videla vyzeralo veľmi dobre, ale pridali aj nové veci, ktoré sa mi tiež páčia. Som si istá, že to bude mať úspech. Na tento príbeh sa ľudia veľmi dobre chytajú. Fungoval v roku 1937, 1954 aj v roku 1976 a rovnako to bude aj v roku 2018. Je to príbeh ako Romeo a Júlia. Každý pozná koniec, ale pozrie si to aj tak znova a s radosťou,” povedala Barbra.

collider.com

Verziu z roku 1976 režíroval Frank Pierson, no Barbra mala konečné slovo. “Je tam scéna, ktorá nikdy nemala byť odstránená, no ja som ju vystrihla. Môžem za to viniť len seba. Snažila som sa túto snímku posunúť ďalej,” priznala v jednom rozhovore.

Barbra sa vtedy zachovala ako skutočná tvrdohlavá diva, ale svoje rozhodnutie už ľutuje. Vrátiť to však nemôže a tak si na spomínanú scénu musíme počkať až do októbra, keď bude mať nový verzia filmu Zrodila sa hviezda svoju premiéru.

Najčítanejšie