Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Drew Barrymore a Cameron Diaz bez make-upu: Z tejto fotky vám padne sánka!
Zdielať na

Drew Barrymore a Cameron Diaz bez make-upu: Z tejto fotky vám padne sánka!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Charlieho anjeli sú stále kamarátkami aj napriek tomu, že od filmu ubehlo už takmer 20 rokov.

Obe, Drew aj Cameron, nemajú problém so zdieľaním svojich fotiek, na ktorých sú nenalíčené. Drew má 43 a Cameron 45 rokov, no obe pritom vyzerajú ako čerstvé tridsiatničky. 

shared.com

Mladšia z tejto dvojice, Drew, rada zdieľa na sociálnych sieťach svoje tipy, ako sú napríklad aloe vera na červené fľaky či sprej na tvár. Vďaka tomu pomáha mnohým ženám s ich problémami. V roku 2013 začala so svojou vlastnou kozmetickou značkou Flower Beauty.

Cameron dokonca napísala knihu, v ktorej pomáha mnohým ženám, aby akceptovali samé seba. V marci tohto roka napísala: 

shared.com

"Som veľmi rada, že môžem pokračovať v tomto rozhovore, pretože učiť sa, že môžete starnúť dobre, vám v skutočnosti pomôže zostarnúť lepšie. Ak pochopíte, ako vaše telo funguje, môžete potom konať, aby ste ho udržiavali v čo najlepšej kondícii, aby mohlo prežiť dlhý a krásny život." 

https://www.instagram.com/p/BlLlgA-g-P5/?taken-by=drewbarrymore

Tieto dve herečky sa len prednedávnom znova stretli a ohúrili nás svojou bezchybnou fotografiou. "Ona a ja sme ako sestry, neustále sa vídame. Istým spôsobom je to len ďalší deň v našich životoch, no milujem to zdielať. Milujem ju. Práve sme prišli z cvičenia. Cítime sa dobre. Nemáme na sebe žiaden make-up, sme to proste my, dievčatá. Niekedy musíte dať všetok make-up a podobné srandičky nabok, je to len o čistej vizáži po cvičení. Sme to len my," povedala Drew o fotke s Cameron pre jeden magazín. 

Cameron a Drew nás neprestávajú zásobovať pozitívnou energiou a sebeláskou. Minulý rok uverejnili túto fotografiu, pod ktorou Drew znova napísala milé slová o svojej najlepšej kamarátke. 

https://www.instagram.com/p/BWiu2GZhgI-/?taken-by=drewbarrymore

"Výjsť z domu so svojou kamarátkou. Byť so svojou sestrou. Nezabudnite stráviť chvíľu vo svojom rušnom živote s tými, ktorých milujete. Ona ma núti cítiť sa krásnou. Stále to robí a stále bude."

Najčítanejšie