Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prečo to urobili? Tieto celebrity odmietli hrať v Simpsonovcoch!
Zdielať na

Prečo to urobili? Tieto celebrity odmietli hrať v Simpsonovcoch!

Zdroj: www.coolmagazin.iprima.cz

Aké mali dôvody? Niekomu bránilo vysoké ego, inému animácia.

Tom Cruise

SITA

​Ešte predtým, než sa mu všetci začali smiať pre jeho aktívne pôsobenie v scientologickej cirkvi, Tom Cruise patril medzi najmilovanejšie tváre Hollywoodu. Prvýkrát ho požiadali, aby účinkoval v Simpsonovcoch už v 4. sérii, kde mal stvárniť mentora Barta. Druhýkrát odmietol účasť spolu s Nicole Kidman v 10. sérii. Ich úlohy nakoniec zastali Alec Baldwin a Kim Basinger.

Shirley Temple

ISIFA

​Taktiež vlani zosnulá hviezda klasického Hollywoodu odmietla Simpsonovcom prepožičať svoj hlas. Pôvodne si filmári predstavovali, že by nahovorila postavu detskej herečky pre jeden diel 11. série. Nakoniec sa však Shirley vôbec nepáčil námet a ani samotná postava. Niekdajšia mladučká hviezdička, tou dobou však už elegantná postaršia dáma, preto odkázala tvorcom Simpsonovcov veľavravnú správu "fuck off". Postavu nakoniec nahovorila veteránka dabingu animákov, Tress MacNeill.

Bruce Springsteen

TASR

​Kto iný by mal prepožičať svoj hlas Springfieldu, ako samotný Springsteen? Rockového klasika, so zmyslom pre iróniu, tvorcovia Simpsonovcov oslovili niekoľkokrát, no vždy ich odmietol. Nakoniec sa z toho stal vtip, keď si z jeho neprítomnosti uťahovali vo valentínskom špeciáli 24. série.

Bob Dylan

SITA

​Springsteen rozhodne nie je jediným spevákom, ktorý má Simpsonovcov prinajmenšom v paži. Bob Dylan odmietol ponuku nahovoriť postavu prvýkrát v jednom dieli 7. série, tvorcovia Simpsonovcov mu však dali ešte jednu šancu - nahovoriť prírodného ducha a sprievodcu Homera. Tentoraz sa však poistili dopredu a nespýtali sa len Dylana, na ponuku kývol skôr Johnny Cash.

William Shattner

www.coolmagazin.iprima.cz

​Hoci sa predstaviteľ kapitána Kirka v Simpsonovcoch objavil hneď niekoľkokrát, vždy išlo o karikatúru iného dabléra. Shattner totiž návrhy Simpsonovcov na nahovorenie seba samého vždy odmietol. Bol dokonca vôbec prvou celebritou, ktorá tvorcov Simpsonovcov odmietla. Iróniou osudu však je, že Shattner nahovoril svoju kreslenú verziu v seriáli Futurama.

Al Gore

TASR

​Bývalý americký viceprezident za Clintonovej éry a bojovník za zastavenie globálneho otepľovania, patrí do malej skupinky celebrít, ktoré najskôr ponuku odmietli a neskôr ich to mrzelo. Pôvodne odmietol hosťovať v čarodejníckom dieli v 6. sérii, neskôr si však svoj postoj k Simpsonovcom rozmyslel a sám požiadal o epizódnu rolu. Tentoraz bol však odmietnutý. Napriek tomu sa podobne ako Shattner neskôr objavil v sesterskom seriáli Futurama. Zahral si tu ekošialenca, dávno predtým, než vydal svoj prelomový dokument Nepríjemná pravda.

Michael Caine

www.coolmagazin.iprima.cz

V jednom dieli piatej série nahradí dobráckeho indického predavača Jamesa Woodsa. Pôvodne táto rola mala patriť uznávanému britskému hercovi Michaelovi Cainovi. Apu tak mal na konci epizódy zachrániť Caina namiesto Woodsa, čo by bolo úprimne povedané vynikajúce zakončenie už dnes pomerne zabudnutého dielu.

Najčítanejšie