Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To je ale úlovok! Sharon Stone chodí s o 19 rokov mladším fešákom!
Zdielať na

To je ale úlovok! Sharon Stone chodí s o 19 rokov mladším fešákom!

Zdroj: Facebook/Sharon Stone

Je bohatý, mladý a fešák.

Sharon Stone od začiatku tohto roka chodí s talianskym realitným magnátom Angelo Boffom. Fanúšikovia ich spoločne videli na pláži v Miami, na dovolenke v Taliansku aj na Mallorke. Valentín strávili tiež spoločne a to v päť-hviezdičkovom hoteli v Paríži.

Zatiaľ čo je o Sharon známe, že sa nebojí verejne prezentovať svoju náklonnosť, o svojom najnovšom romantickom partnerovi zatiaľ prekvapivo mlčí.

Stone už bola dvakrát vydatá, najprv za filmára Michaela Greenberga a neskôr za novinára Phila Bronsteina. Medzi týmito manželstvami bola dokonca raz zasnúbená s producentom Billom MacDonaldom. Tento vzťah však skončil, keď mu po kuriérovi poslala zásnubný prsteň.

www.shared.com

​Herečka nedávno povedala, že vo svojom živote má od mužov vysoké očakávania: "Jednoducho som nebola vychovávaná tak, aby som verila, že muž ma definuje ako človeka," prezradila. "Bolo mi povedané, že ak by som chcela mať vo svojom živote niekoho, nemá to byť len dohoda, ale skutočné partnerstvo. A to je ťažké nájsť."

www.shared.com

​Napriek tomu, že Boffu a Stone delí 19-ročný vekový rozdiel, v Hollywoode to nie je nič neobvyklé. Sharon Stone má 60 rokov a Angelo Boffa 41.

Z Kinosály Sharon držíme palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie