Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dvojičky, ktoré hrali dcéru Rachel vyrástli a sú z nich kočky! Čo robia dnes?
Zdielať na

Dvojičky, ktoré hrali dcéru Rachel vyrástli a sú z nich kočky! Čo robia dnes?

Zdroj: YouTube

Ako sa za ten čas zmenili?

Ak by sa stále vysielali nové epizódy seriálu Priatelia, Emma Geller-Green by už mala neuveriteľných 16 rokov! A my si ju pamätáme ešte ako malé bábätko. Vedeli ste však, že malú Emmu v skutočnosti hrali dvojičky, Noelle a Cali Sheldon? Nás zaujímalo, ako sa za tú dobu zmenili a čo robia dnes.

V čase, keď skončili Priatelia, Noelle a Cali ešte nemali ani len dva roky. Napriek tomu, že, samozrejme, vedia, že hrali postavu Emmy v jednom z najpopulárnejších televíznych seriálov všetkých čias, bohužiaľ si z tohto obdobia nič nepamätajú. Zaujímavosťou však je, že ich rodičia im nedovolili si pozrieť všetky diely, pokým nebudú mať 13 rokov. Podľa ich názoru, niektoré scény nie sú vhodné pre mladistvých. Dievčatá preto oslávili svoje trináste narodeniny pomerne netradične - 24 hodinovým maratónom Priateľov!

https://www.instagram.com/p/BkJxTJ5HBk5/

Potom, čo sa s postavou Emmy rozlúčili, Noelle a Cali hrali v jednej časti televízneho seriálu Life, kde sa ich postava volala Darcy Gibney. Na dlhší čas sa s kamerou rozlúčili, až pokým sa v roku 2012 vrátili a hrali v rôznych krátkych filmoch. Hoci ich posledné vystúpenie bolo v roku 2016, nevieme, či sa opäť neobjavia.

YouTube

​Hoci tieto dvojičky začali pracovať oveľa skôr ako ktokoľvek iný, herectvo nie je ich životným cieľom. Cali povedala: "Chcem získať titul v odbore biochémia". S týmto titulom Dúfa, že sa jej podarí nájsť liek proti rakovine. Noelle má celkom odlišné záujmy od svojej sestry. Rada by sa stala servírkou. Síce to nepovedala, no možno ju inšpirovala práve jej seriálová mama, Rachel Green, ktorá začala pracovať v Central Perku.

Najčítanejšie