Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skutočný hrdina! Keanu Reeves pomáha bez toho, aby o tom vedel celý svet!
Zdielať na

Skutočný hrdina! Keanu Reeves pomáha bez toho, aby o tom vedel celý svet!

Na svete je mnoho ľudí, ktorí pomáhajú bez toho, aby o tom povedali ostatným. Keanu Reeves je jeden z nich.

Keanu je známy tým, že je jedným z najštedrejších a najmilších hollywoodskych hviezd. Jeden zo zamestnancov, ktorí pracovali na filme Reťazová reakcia napísal: "Každý deň, počas posledných týždňov natáčania bral Keanu robotníkov, vrátane mňa, na raňajky a obed zadarmo. Bol neskutočne milý a dobre sa s ním pracovalo." To však ešte nie je všetko, čo Keanu robí, aby bol tento svet lepším miestom na zemi. 

charleston.eater.com

Pre členov tímu, ktorí pracovali na špeciálnych efektoch pre film Matrix, kúpil motorky Harley Davidson a údajne pomohol jednej žene, keď sa jej pokazilo auto a odviezol ju domov takmer 100 kilometrov. Napriek tomu, že v jeho osobnom živote prešiel ťažkými skúškami, nezanevrel na pomoc iným. Zomrel mu drahý priateľ River Phoenix a pri autonehode prišiel aj o bývalú priateľku. 

vanityfair.com

V roku 2009 priznal, že dávnejšie založil charitatívnu organizáciu na pomoc deťom a výskum rakoviny, no názov charity odmietol poskytnúť. Vraj ho nenájdeme ani na žiadnych oficiálnych dokumentoch. "Nerád s tým spájam svoje meno, nechal som nadáciu robiť to, čo robí," povedal. V tomto čase je výnimočné vidieť celebritu robiť niečo nezištne a tak môžeme povedať, že Keanu je naozajstný hrdina tejto doby.

Najčítanejšie