Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Shannen Doherty po smrti Lukea Perryho v slzách: Do neba mu poslala tento odkaz!
Zdielať na

Shannen Doherty po smrti Lukea Perryho v slzách: Do neba mu poslala tento odkaz!

Aj dcéra Lukea Perryho sa pochopiteľne trápi po smrti svojho otca.

Luke Perry zomrel v pondelok, potom na následky mozgovej príhody.

Hviezda seriálu Beverly Hills, 90210 zomrela obklopená svojimi deťmi, Jackom a Sophieou, snúbenicou Wendy Madison Bauer, jeho bývalou manželkou Minnie Sharp, matkou Ann Bennett, nevlastným otcom Stevenom Bennettom, bratom Tomom Perrym, sestrou Amy Coder a ďalšími členmi rodiny a priateľmi.

Jeho dcéra Sophie na margo smrti svojho otca povedala: "Nie som si úplne istá, čo mám povedať alebo robiť v tejto situácii. Na niečo také vás nikdy nepripravia, najmä keď sa to všetko deje takto verejne."

www.yahoo.com

Na záver dodala: "Prosím, majte so mnou trpezlivosť, no viem vám povedať, že som vďačná za všetku lásku, ktorú mi posielate. Len chcem trúchliť potichu."

Perryho partnerka zo seriálu 90210, Shannen Doherty, na svoj profil napísala dojemný odkaz: "Som v šoku a mám zlomené srdce, zničené stratou môjho priateľa. Mám s ním toľko spomienok, ktoré mi vždy vyčarujú úsmev na tvári a zostanú navždy v mojom srdci," povedala. "Luke bol šikovný, tichý, pokorný a zložitý muž so zlatým srdcom a láskou. Luke ma podporoval pri mojom boji s rakovinou a keď sme sa stretli, bolo to ako kedysi, hoci sme boli starší a múdrejší. Naše priateľstvo sa ale nezmenilo."

www.sip.denik.cz

Na záver dodala: "Luke miloval svoju rodinu. Neustále myslel na svoje deti a bol na ne hrdý. Často mi ich ukazoval na videách. Boli v jeho srdci a jeho najväčší úspech."

https://www.instagram.com/p/BuokFQVgoUz/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie