Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Eva Longoria bojuje za práva pracujúcich mamičiek: Chcem, aby bol svet lepším miestom!
Zdielať na

Eva Longoria bojuje za práva pracujúcich mamičiek: Chcem, aby bol svet lepším miestom!

Zdroj: https://www.harpersbazaar.com

Gabrielle Union a Eva Longoria prepisujú pravidlá pre pracujúceho rodiča.

Eva Longoria a Gabrielle Union sa rozhodli bojovať za práva pracujúcich matiek. Nimi sa stali len nedávno a chcú slobodne priniesť svoje deti na natáčanie, či červený koberec bez toho, aby to bolo spoločensky nevhodné.

Toto rozhodnutie prišlo po tom, ako bola britská herečka Greta Bellamacina vykázaná z červeného koberca, pretože na filmový festival v Cannes 2019 priviedla svoje dieťa. Prišla na premiéru svojho vlastného filmu Hurt By Paradise.

https://irishtatler.com

​Union povedala, že pri natáčaní jej show L.A.’s Finest, je byť pracujúcou mamou v poriadku. V tomto seriáli hrá tiež Jessica Alba, ktorá porodila len prednedávnom.

Union však cíti potrebu zmeniť spôsob, akým sa matky objavujú na veľkých obrazovkách. "Keď sledujem televíziu, viem povedať, kedy napísal rolu matky muž," vysvetlila Union. „Buď je to perfektná panenka Mária alebo má nejakú nadľudskú moc alebo sa vždy musí strašne obetovať. Ale neexistuje tu žiadna nuansa.“

https://www.instagram.com/p/B002-cPHtj2/

Eva Longoria, ktorá priznala, že napriek tomu, že „pochádza z privilegovaného miesta“, materstvo zmenilo spôsob, akým sa pozerá na svet. "Mám svoju rodinu, zdroje, pomoc a mám manžela, ktorý ma podporuje. No v našom priemysle je nezvyčajné, aby ženy režírovali, či produkovali film. O to menej je žena s dieťaťom,“ povedala.

Najčítanejšie