Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Spomínate si na ich filmové, či seriálové postavy? Takto sa odvtedy zmenili!
Zdielať na

Spomínate si na ich filmové, či seriálové postavy? Takto sa odvtedy zmenili!

Počas filmovačiek často vznikajú dlhoročné priateľstvá.

Títo herci spolu v minulosti trávili dlhý čas pri natáčaní rôznych seriálov alebo filmov. Preto je vždy priam sentimentálne, keď sa po dlhých rokoch opäť stretnú. Pozrite sa na tie najkrajšie momenty a fotografie!

1. Doktorka Quinnová

Dve desaťročia po skončení seriálu sa Jane Seymour stretla so svojou láskou z obrazovky, Joeym Landom. Na svoj Instagram pridala fotografiu s popisom „Leto so Sullym!“

www.people.com

​2. Harry Potter 

Herecké obsadenie filmovej série Harry Potter si zostalo blízke aj takmer desať rokov po poslednom dieli. Felton povedal: „Stále sa stretávame, len nie vždy to nezverejňujeme na Instagrame.“

www.people.com

​3. Sex v meste

Dámy zo seriálu Sex v meste ostávajú tiež v kontakte a dokonca sa navzájom sprevádzajú na rôznych premiérach.

www.people.com

​4. Charlieho anjeli

Je to už takmer 20 rokov, čo sa Drew Barrymore, Cameron Diaz a Lucy Liu spojili proti zločinu v trojčlennom tíme špióniek.  No stále vyzerajú ako anjeli. 

www.people.com

​5. Návrat do budúcnosti

Herci z legendárnej sci-fi trilógie sa stretávajú pomerne často a to najmä vďaka mnohým organizovaným stretnutiam pre fanúšikov tohto filmového žánru.

www.people.com

​6. Keď Harry stretol Sally

Meg Ryan a Billy Crystal majú medzi sebou nepopierateľne chémiu, ktorá im vydržala aj neuveriteľných 30 rokov po skončení nakrúcania tejto romantickej komédie.

www.people.com

​7. Blbý a blbší

Kto by si nepamätal na túto dvojku? Nedávno sa po rokoch stretli v americkej talk-show, kde opäť pobavili divákov svojím nezameniteľným humorom.

www.people.com

Najčítanejšie