Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Obrovská nezištná pomoc: Chris Hemsworth daroval Austrálii úctyhodnú sumu peňazí!
Zdielať na

Obrovská nezištná pomoc: Chris Hemsworth daroval Austrálii úctyhodnú sumu peňazí!

Herec vyzýva všetkých ľudí, aby aj oni pomohli.

Požiare v Novom Južnom Walese a Viktórii, ako aj v ďalších častiach Austrálie, zničili milióny árov pôdy a stovky budov, čím vytlačili tisíce ľudí a zvierat zo svojich domovov. Je tragické, že v dôsledku pretrvávajúcej krízy zomrelo najmenej 25 ľudí a odborníci tvrdia, že požiare budú trvať ešte mesiace. Ekológovia sa tiež domnievajú, že od septembra zahynulo takmer pol miliardy cicavcov, vtákov a plazov.

Austrálsky herec Chris Hemsworth sa preto rozhodol zakročiť. "Potrebujeme vašu podporu a finančnú pomoc," povedal a zdôveril sa, že jeho rodina venuje organizáciám 1 milión dolárov. "Tieto peniaze idú priamo hasičom, ľuďom v prvej línii, ľuďom, ktorí trpeli a tiež komunitám a ľuďom, ktorí zúfalo potrebujú našu podporu."

noviny.sk

Chris zároveň vyzval svojich fanúšikov, aby sa k nemu pridali „akýmkoľvek spôsobom alebo formou“. „Každý dolár sa počíta,“ dodal a poďakoval „každému, kto už poslal svoje peniaze. Austrália si to veľmi cení.“

https://www.instagram.com/p/B7AG8XHp-wQ/?utm_source=ig_embed

Hemsworth patrí medzi niekoľko celebrít, ktoré sa rozhodli pomôcť v prípade tejto ekologickej katastrofy. Nicole Kidman a Keith Urban venovali 500 000 dolárov, Pink prisľúbila ďalších 500 000 dolárov a aj Hilary Duff uviedla, že daruje nemalú čiastku.

Ak chcete aj vy pomôcť, môžete tak spraviť na týchto odkazoch: Australian Red Cross, the World Wildlife Fund alebo Wildlife Warriors organization.

Súvisiace články

Najčítanejšie