Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Milujete detaily? Toto je 8 vizuálne krásnych snímok, ktoré potešia každého!
Zdielať na

Milujete detaily? Toto je 8 vizuálne krásnych snímok, ktoré potešia každého!

Zdroj: kanopy.com

Ak poznáte film Wesa Andersona určite viete niečo o tom, ako sa dá príbeh vyrozprávať aj cez dokonalé obrazy na striebornom plátne. Anderson však nie je jediný, kto nakrútil vizuálne krásne snímky. Predstavujeme vám ďalšie filmy, ktoré by vám mohli potešiť rovnako.

Purpurový vrch 

Dom pokrytý červeným snehom je sám o sebe vizuálne zaujímavým a je aj hlavným objektom tohto filmu. Táto snímka má jedinečnú atmosféru a hoci mnohým pripadá strašidelná, má svoje čaro. 

latimes.com

James Bond: Spectre

Z rôznych filmov o Jamesovi Bondovi je Spectre jednoznačne tým vizuálne najzaujímavejším. Tento film kombinuje skvelé naháňačky, bojové scény a explózie a vyzerá to stále dobre a realisticky.

empireonline.com

​Stokerovci 

Tento nezvyčajný film je ideálnym pre milovníkov záhad. Obsahuje kopec nádherných záberov plných symboliky. Hoci je príbeh trochu monotónny, zaujme svojou skvelou atmosférou. 

IMDb

​Laurence Anyways 

Laurence je 35-ročný profesor na vysokej škole, ktorý pracuje na svojej prvej knihe, získava mnoho ocenení za svoj talent a žije šťastne so svojou priateľkou Fred. Laurence túži po zmene pohlavia a prenasleduje ho to celý život. Trápi ho, či ho bude jeho priateľka schopná milovať naďalej. Film je naozaj farebný a je v ňom cítiť jedinečný štýl režiséra Xaviera Dolana. 

kanopy.com

Prežijú len milenci

Adam a Eve sú dvaja starí upíri. Tento film nie je potešením len pre oko, ale aj hudobníci hudby si prídu na svoje. Určite sa v ich pohodlnom svete nájdete a nebudete sa z neho chcieť vrátiť späť do reality. Bonusom sú aj herecké výkony v tomto filme.​

thecinemalair.wordpress.com

​Strom života 

Napriek filozofickej téme, konverzácii o Bohu, scénach meditácií a takmer bez akcie nie je Strom života nudným filmom. Neviete, čo čakať od života? Tento film je skvelým tipom na uvažovanie. 

indiewire.com

​Na lane

Bojíte sa výšok? Možno tento film nebude vhodný pre vás, no ak máte radi zábery z výšky, možno si to rozmyslíte. Príbeh o Francuzovi, ktorí sa rozhodol prejsť medzi dvoma najvyššími budovami na svete je krásny na pohľad.

lwlies.com/

Pád

Magický a nezvyčajný príbeh očami dieťaťa prináša neskutočne krásne zábery a napínavé udalosti, ktoré vás určite nenechajú na tento film zabudnúť. Je to snímka pre skutočných milovníkov kinematografie.​

fowler.ucla.edu

Najčítanejšie