Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nie sú to prvoplánoví fešáci, napriek tomu si získali srdcia fanúšikov: Takto vyzerali zamlada!
Zdielať na

Nie sú to prvoplánoví fešáci, napriek tomu si získali srdcia fanúšikov: Takto vyzerali zamlada!

Treba priznať, že Hollywood má typ hercov, ktorých nám rád prezentuje. O to sme radšej, ak sa na plátne objaví niekto, kto nevyzerá tuctovo. Kde začínali herci, o ktorých sa dá povedať, že vyzerajú jedinečne?

Benedict Cumberbatch

Ešte predtým, než sa Benedict naplno venoval herectvu, odišiel do Tibetu, kde učil mníchov angličtinu. Potom sa vrátil do Londýna, kde študoval dramatické umenie. Od roku 2001 hrával v divadle a prvú väčšiu úlohu v televízii získal v roku 2004. 

Vincent Cassel

Mladého Vinceta si všimol režisér Mathieu Kassovitz počas práci na filme Métisse a navrhol mu ďalšiu úlohu v dráme z prostredia Paríža s názvom La Haine.

​Woody Harrelson

Woody sa na televíznych obrazovkách objavil už v roku 1985, avšak jeho kariéra vo filmoch začala až v rokoch 1991-1994. 

​Joaquin Phoenix

Jeho kariéra začala v 80. rokoch, no slávu získal v roku 2000 vďaka filmu Gladiátor. Odvtedy hral množstvo rôznych postáv, vďaka ktorým sa stal jedným z najlepších hercov svojej generácie. 

​Willem Dafoe

Willem nedokončil štúdium na univerzite a rozhodol sa, že pôjde na turné s experimentálnym divadlom. Po štyroch rokoch sa začal snažiť o kariéru vo filmoch. Nezastavilo ho počiatočné odmietanie a tak sa stal tým, čím sa stať chcel. 

​Javier Bardem 

Javier mal svoju premiéru vo filme, keď mal 21 rokov. Režisér Bigas Luna bol ohromený jeho talentom a tak mu ponúkol hlavnú úlohu vo filme Jamón Jamón. 

​Mads Mikkelsen

Mads sa rozhodol, že pôjde v šľapajach svojho staršieho brata a stane sa hercom. Neprerazil však zo dňa na deň. Divadelnú školu dokončil v roku 1996 ako 30-ročný. Predtým sa profesionálne venoval tancu.  

Najčítanejšie