Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pred všetkými zamilovanosť len hrali: Známy hollywoodsky pár spolu nežije už 7 rokov!
Zdielať na

Pred všetkými zamilovanosť len hrali: Známy hollywoodsky pár spolu nežije už 7 rokov!

Zdroj: the Independent

Ešte minulý rok sa jeden za druhého doslova pobili.

Jada Pinkett Smith odhalila, že s manželom Willom Smithom žijú úplne oddelené životy už od roku 2016. Jada v rozhovore s Hodou Kotb priznala, že verejnosti túto skutočnosť s Willom neoznámili, pretože na to neboli pripravení. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

"Stále sa snažíme prísť na to, ako by sme mohli byť partnermi. Ako to povedať ľuďom? Na to sme neprišli," povedala Jada, ktorá je za Willa vydatá od roku 1997. Herečka tiež dodala, že legálne rozvedení nie sú. V júli 2020 spevák August Alsina vyhlásil, že bol romanticky zapletený s Jadou, čo herečka následne potvrdila a dodala, že s Willom v tom čase prežívali ťažké obdobie. V roku 2022 počas odovzdávania cien Oscar padla známa facka, ktorú pre nevhodný vtip vlepil Will komikovi Chrisovi Rockovi. 

"Myslela som si, že je to hrané, že nie je možné, aby by mu Will dal naozaj facku. Neuvedomila som si to, pokiaľ sa Will nevrátil späť na stoličku a mne zrazu doplo, že to hrané nebolo," priznala Jada. Herečka tiež prezradila, že ich manželstvo sa rozpadlo pre viaceré dôvody. "Myslím si, že sme boli obaja zaseknutí vo fantázii o tom, aký by mal ten druhý človek byť," povedala. Prezradila tiež, že si sľúbila, že nikdy nebude existovať dôvod na to, aby sa s Willom rovziedli. "Nedokázala som si predstaviť, že tento sľub poruším," povedala. 

Najčítanejšie