Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tom Cruise si vybral svojho nástupcu: Tomuto hercovi dal tajné informácie z Hollywoodu!
Zdielať na

Tom Cruise si vybral svojho nástupcu: Tomuto hercovi dal tajné informácie z Hollywoodu!

Zdroj: marca.com

Pôjde práve tento mladý herec v Cruisových šľapajách?

Tom Cruise už teraz rozmýšľa nad tým, čo sa bude diať po jeho odchode do dôchodku. Svojho nástupcu si vybral na základe kvalít, ktoré sú jemu samému blízke. Tom je známy tým, že si sám robí svoje vlastné kaskadérske kúsky. 

Je tradíciou starého Hollywoodu, že si starší herec vyberie svojho "nástupcu" a odovzdá mu niečo zo svojich znalostí. Cruise si vybral Timothéeho Chalameta. Tento mladý herec pre magazín GQ prezradil, že mu Tom poslal mail, v ktorom boli ním schválení experti na kaskadérske kúsky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timothée Chalamet (@tchalamet)

"Toma Cruisa som stretol hneď po nakrúcaní prvého filmu Duna. Poslal mi nádherný inšpirujúci email. Ten obsahoval mená všetkých expertov, ktorých by som mohol potrebovať na tréning kaskadérskych kúskov, od motorky až po helikoptéru. V podstate povedal, že v zlatej ére Hollywoodu, keď ste boli mladým hercom, mali ste lekcie tanca aj tréningy bojových umení a nikto vám tieto štandardy nebude v dnešnej dobe udržiavať. To je na mne. Ten email bol ako bojový pokrik," povedal Timothée. 
Tohto herca Cruisov email tak ovplyvnil, že si film Top Gun: Maverick počas nakrúcania druhej časti Duny pozrel až osemkrát. Dokonca si prenajal celé kino v Budapešti, aby film videl celý štáb Duny. Podľa režiséra Duny, Denisa Villeneuvea, pod vplyvom Cruisa sa z Timothého naozaj stala hlavná postava Duny, ktorou mal byť. O tom sa budeme môcť presvedčiť už v marci budúceho roka. 

Najčítanejšie