Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ktorý fešák vám ulahodil najviac? Tieto sexy fotky hercov na ranči budete chcieť vidieť!
Zdielať na

Ktorý fešák vám ulahodil najviac? Tieto sexy fotky hercov na ranči budete chcieť vidieť!

Zdroj: ew.com

Zac Efron a jeho hereckí kolegovia prezentujú nový film v tom najlepšom svetle.

Hviezdy filmu The Iron Claw možno nie sú skutoční bratia, ale v spomínanej novinke ich hrať budú a podľa prvých záberov to vyzerá výborne. Magazín EW nafotil Zaca Efrona, Jeremyho Allena Whitea a Harrisa Dickinsona na ranči a fotky sú viac, než dobré. Herci hrajú bratov Von Erichovcov, ktorí nás zavedú do sveta profesionálneho wrestlingu. Títo bratia stáli za spopularizovním wrestlingu v 70. a 80. rokoch. Hoci sa bratom darilo, zápasili nielen v ringu, ale aj mimo neho. Takmer všetci bratia zomreli mladí. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beau Grealy (@beaugrealy)

"Bol som úplne vyvedený z miery v prvý deň, keď ste vy dvaja prišli do práce. Skákali ste z lana a robili neskutočné kúsky," povedal 36-ročný Efron svojim kolegom. "V Los Angeles sme mali nejaké tréningy. Ale neviem Zac, nepamätám si, že by som ťa videl robiť niečo, čo by ti nešlo," odpovedal 32-ročný White. Najmladší z hercov, 27-ročný Dickinson priznal, že sa občas cítil smiešne, keď im tréner povedal, že majú ísť domov a v rámci tréningu biť do vankúšov. The Iron Claw bude v kinách v decembri a pochádza z dielne nezávislého štúdia A24. "Zdá sa, že všetky udalosti, ktoré sú vo filme sa nemohli stať jednej rodine. Veľkou súčasťou filmu je, samozrejme, wrestling a predvádzanie sa, ktoré k nemu patrí. Ale v skutočnosti je tento film neskutočným príbehom o rodine, láske, strate a triumfe muža, ktorý sa snaží zlomiť túto šialenú kliatbu," povedal Efron. "Je to ako grécka tragédia alebo Shakespearovský príbeh. A je to všetko pravda," dodal Dickinson. 
Pred nakrúcaním žiaden z hercov nemal k wrestlingu ani trochu blízko. Režisér Sean Durkin najal profesionálneho wrestlera Chava Guerrera Jr., aby trénoval hercov a bol oficiálnym konzultantom pre film. Herci trénovali mesiace pred začiatkom nakrúcania, učili sa rôzne ťahy, ale aj to, ako správne padať, čo je pri tomto športe veľmi dôležité. "Máme veľmi vtipné zábery v našich mobiloch zo dňa, keď sme robili wrestling po prvý raz," smial sa Efron. Herci sa však dali do takej formy, že momentálne žartujú, že by sa do ringu vrátili aj mimo filmovania. 

Najčítanejšie