Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Poznáme meno najsexy muža roka 2023: Známeho fešáka veľmi dobre poznáte!
Zdielať na

Poznáme meno najsexy muža roka 2023: Známeho fešáka veľmi dobre poznáte!

Zdroj: people.com

Najznámejší seriálový doktor konečne dostal ocenenie, ktoré mu tak dlho fanúšikovia priali.

Najsexy mužom roka 2023 je podľa magazínu People Patrick Dempsey. Herca môžete poznať ako Dereka Shepherda zo seriálu Klinika Grace. Hovoríte si, že Patrick už tento titul musí dávno mať? Mýlite sa. 

people.com

"Som rád, že sa toto deje práve v tomto bode môjho života. Je milé, že si ma takto všimli a určite moje ego trochu poskočilo, dáva mi to priestor aj na to, aby som to využil pozitívne," povedal 57-ročný herec, ktorý založil Dempsey Center. Toto centrum je založené na počesť Patrickovej mami a podporuje onkologických pacientov a ich blízkych.

people.com

Ako však Patrick reagoval, keď sa dozvedel, že je najsexy mužom planéty? "Bol som úplne v šoku a potom som sa začal smiať. Pýtal som sa, či je to vtip," dodal. Herec si myslí, že jeho deti si pre tento titul budú z neho robiť srandu. "Určite budú hľadať všetky dôvody, prečo by som tento titul nemal mať. Ale to je dobre, udržiava ma to mladým," hovorí. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Už v decembri uvidíme Patricka v novom filme Ferrari, kde bude hrať talianskeho pretekára Piera Taruffi. "Sledoval som prípravu tohto filmu roky a tak som zavolal režisérovi Michaelovi Mannovi a povedal som mu, že chcem byť jeho súčasťou. To ma naučilo, že ak niečo naozaj chcete, musíte to pre seba získať," priznal Patrick. 

Najčítanejšie