Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Robert Pattinson bude otcom: Jeho priateľka oznámila radostnú správu netradičným spôsobom!
Zdielať na

Robert Pattinson bude otcom: Jeho priateľka oznámila radostnú správu netradičným spôsobom!

Zdroj: glamour

Modelka, speváčka a herečka Suki Waterhouse nosí pod srdcom dieťa.

Nebol to príspevok na Instagrame ani veľké vyjadrenie pre média, na aké sme pri hviezdach zvyknutí. Suki Waterhouse potvrdila tehotenstvo netradičným spôsobom. Bolo to počas jej vystúpenia na hudobnom festivale v Mexiku. 

ELLE

"Myslela som si, že keď si oblečiem niečo trblietavé, odvrátim vašu pozornosť od toho, čo sa tu deje. Nie som si však istá, či to funguje," povedala 31-ročná Suki a ukázala pritom na viditeľné tehotenské bruško. 

Suki a Robert Pattinson tvoria pár už 5 rokov. Bývať spolu začali počas pandémie koronavírusu. Pár žije v Londýne. Hoci sa spolu na spoločenských udalostiach často neukazujú, pri tých málo momentoch fanúšikovia mohli vidieť, že sú do seba skutočne zamilovaní. "Som v šoku, že som šťastná vo vzťahu s niekým už takmer päť rokov. Prednedávnom som mala dva dni voľna a vedela som, že nech sa deje čokoľvek, musím ísť za ním," priznala Suki v rozhovore, ktorý poskytla na začiatku tohto roka. Priznala tiež, že je aj po tých rokoch neskutočne nadšená vždy, keď jej volá. "Myslím si, že aj on to tak má. Stále si máme čo povedať a myslím si, že je nesmierne zábavný," dodala. 

Najčítanejšie