Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Herečka dostala vyhadzov potom, čo sa vyjadrila k situácii v Palestíne: Mali právo ju vyhodiť?
Zdielať na

Herečka dostala vyhadzov potom, čo sa vyjadrila k situácii v Palestíne: Mali právo ju vyhodiť?

Zdroj: The Hollywood Reporter

Hviezda filmov Vreskot sa v siedmom pokračovaní neobjaví. Pravdepodobne za to môže fakt, že si na sociálnej sieti vyjadrila svoj názor.

Melissa Barrera vyjadrila podporu Palestíne a dovolila si kritizovať akcie Izraela vo vojne s Hamasom. 33-ročná herečka o konflikte otvorene rozprávala na sociálnej sieti Instagram a minulý mesiac sa pridala k výzve za mier v Gaze a Izraeli. Len nedávno opísala Palestínu ako kolonizovanú krajinu a obvinila izraelské vojnové sily z genocídy a etnickej čistky. Pre tieto vyjadrenia mala dostať vyhadzov z nakrúcania snímky Vreskot 7. 

Spyglass Media Group, spoločnosť, ktorá produkuje franšízu Vreskot vydala vyhlásenie, v ktorom stojí, že majú nulovú toleranciu voči antisemitizmu alebo podceňovania nenávisti v akejkoľvek podobe, čo zahŕňa aj falošné vyjadrenia o genocíde, etnickej čistke, holokauste alebo čohokoľvek, čo prekračuje hranicu a stáva sa z toho nenávistný prejav. Zástupcovia štúdia Paramount Pictures odmietli situáciu pre portál EW komentovať, rovnako neodpovedali ani zástupcovia herečky Berrery. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melissa Barrera (@melissabarreram)

"Všetko je zle. Prestaňte kričať. Toto nebolo moje rozhodnutie," povedal režisér pripravovanej snímky Vreskot 7, Christopher Landon. Vojna medzi Izraelom a Hamasom sa stala neskutočne citlivou témou v Hollywoode. Napríklad aj agentúra UTA rozviazala zmluvu s herečkou Susan Sarandon, ktorá sa objavila na propalestínskom zhromaždení v New Yorku. Nie je tak vylúčené, že podobné situácie, ktoré sa stali Barrere a Sarandon sa budú ešte opakovať. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Sarandon (@susansarandon)

Najčítanejšie