Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Anya Taylor-Joy a Chris Hemsworth vám v najnovšom traileri budú naháňať strach: Pod maskami by ste ich nespoznali!
Zdielať na

Anya Taylor-Joy a Chris Hemsworth vám v najnovšom traileri budú naháňať strach: Pod maskami by ste ich nespoznali!

Zdroj: Warner Bros. Pictures

Pripravte sa na post-apokalyptistické peklo, prichádza Furiosa!

V prvom traileri na pripravovaný film Furiosa vidíme herečku Anyu Taylor-Joy v rovnomennej postave, ktorá má byť mladšou verziou úlohy Charlize Theron z filmu Mad Max: Fury Road. V novinke od režiséra Georga Millera sa objaví aj herec Chris Hemsworth. 

Furiosu v príbehu čaká boj o život a proti nej budú stáť skutočne zaujímavý protivníci. Absolvuje mnoho bojov a to všetko preto, aby našla cestu domov. Snímka sa nakrúcala v Austrálii. "Bola som sedem mesiacov na úplne inej planéte. Myslím si, že potrebujem trochu vstrebať to, čo všetko sa počas nakrúcania dialo. Ale som neskutočne, neskutočne pyšná na všetkých ľudí, s ktorými som pracovala a tá dávka lásky, oddanosti a práce, ktorú sme do toho projektu dali, bola obrovská. Teším sa, keď to uvidím," povedala Anya, podľa ktorej bolo nakrúcanie naozaj najšpinavším projektom, na ktorom pracovala. "Kedykoľvek môžem byť od špiny a krvi a nebyť perfektne upravená a pekná, tak práve vtedy si to užívam. Cítim sa vtedy veľmi komfortne. Furiosa mi určite sadla," dodala Anya. 

Warner Bros. Pictures

Aj Chris Hemsworth bol z tohto projektu nadšený. Ako niekto, kto vyrastal v Austrálii, kde bol Mad Max veľkým hitom, vníma nakrúcanie s Georgom Millerom za neskutočne vzrušujúce. "Mám veľký rešpekt z Georga, Mel, Charlize a Toma a skláňam sa pred celým tímom, ktorý vytvoril tento svet. Budem sa snažiť čo najviac, aby som pokračoval v tradícii kinematografického skvostu," napísal na svoj Instagram. 

Warner Bros. Pictures

Furiosa príde do kín 24. mája 2024. 

Najčítanejšie