Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Margot Robbie priznala, o čo ju prosil producent filmu Oppenheimer: Takto ho odrovnala!
Zdielať na

Margot Robbie priznala, o čo ju prosil producent filmu Oppenheimer: Takto ho odrovnala!

Zdroj: Variety

V rozhovore s hercom Cillianom Murphym herečka uviedla, ako to vlastne bolo s premiérami filmov, v ktorých obaja hrali.

Pamätáte si na leto, keď vznikol fenomén Barbieheimer? Išlo o udalosť, kedy sme mali v kinách hneď dve veľké snímky a tie dokonca mali premiéru v rovnaký deň. Nemuselo to však byť takto, ak by sa Margot Robbie stiahla a dátum premiéry presunula. O to ju totiž prosil producent filmu Oppenheimer Charles Roven. 

Variety

"Jeden z vašich producentov, Chuck Roven, mi zavolal, pretože už predtým sme spolu pracovali na nejakých projektoch. Naznačil mi, že by sme mali presunúť premiéru nášho filmu a ja som mu odpovedala, že dátum nepresúvame. Ak sa bál ísť proti nám, mal posunúť dátum on. On vtedy odpovedal, že dátum nepresúvajú, ale že by pre nás bolo lepšie, ak by sme tak urobili. Ja som si stála za svojím a povedala mu, že sa tak nestane," povedala Margot. Je pravdou, že ako prví svoj dátum premiéry prezradili ľudia stojaci za filmom Oppenheimer, to však neznamenalo, že by Barbie nemohla byť odpremiérovaná v rovnaký deň. Margot Cillianovi prezradila, že si myslí, že ich spoločná premiéra nakoniec obom filmom veľmi pomohla.

Film Oppenheimer nakoniec zarobil celosvetovo 950 miliónov dolárov, no Barbie sa darilo o trochu viac a zarobila o 450 miliónov viac. "Bolo to preto, že oba filmy boli veľmi dobré. V skutočnosti, toto leto bolo v kinách mnoho rôznorodých filmov a navzájom sa poprepájali tak, ako to ani štúdiá nevedeli predpokladať," povedal Cillian. 

Najčítanejšie