Oblačno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Toto je nová priateľka Toma Cruisa: Čím ho očarila ruská modelka?
Zdielať na

Toto je nová priateľka Toma Cruisa: Čím ho očarila ruská modelka?

Zdroj: nme.com

Hoci známeho herca tento rok spájali aj so Shakirou, zdá sa, že jeho srdce už patrí inej.

Tom Cruise momentálne žije v Británii a práve tam ho videli na rande s ruskou elitárkou Elsinou Khayrovou po tom, čo sa zblížili na party. Elsina je dcérou ruského člena parlamentu a je zvyknutá na celebritnú spoločnosť. Má 36 rokov a dve deti. Minulý rok si prešla dosť náročným rozvodom. 

Zdroj pre magazín Daily Mail prezradil, že sa Tom s Elsinou správajú v spoločnosti už ako pár. Na spomínanej party sa mali zúčastniť najmä ruskí štátni príslušníci a 61-ročný herec bol veľmi žiadaný. Až do takej mieri, že DJ musel oznámiť, že sa Tom fotiť s ľuďmi na párty už nebude. Z party odišiel Tom s Elsinou nadránom a odvtedy si Elsina nastavila svoj Instagramový profil na súkromný. Bývalá modelka, ktorá má britské občianstvo sa podľa zdrojov zdržiava v lokalite, v ktorej Tom momentálne žije, pomerne často. 

The Sun

Elsina, okrem toho, že zbalila jedného z najúspešnejších hercov na svete, má aj dizajnérsku zbierku kabeliek v hodnote viac ako milión libier. Práve táto zbierka jej narobila pri rozvode poriadne problémy, nakoľko o jej reálnej hodnote mala klamať. Tom, ktorý je taktiež známy nepríjemnými rozvodmi, sa s Elsinou možno má, práve vďaka tejto spoločnej vlastnosti, o čom porozprávať. 

Najčítanejšie