Oblačno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Kamarát Matthewa Perryho tvrdí, že herec všetkým klamal: Zo závislosti sa údajne nikdy nevyliečil!
Zdielať na

Kamarát Matthewa Perryho tvrdí, že herec všetkým klamal: Zo závislosti sa údajne nikdy nevyliečil!

Zdroj: instagram/mattyperry4

Kontroverzia ohľadom smrti Matthewa Perryho nastala po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia o príčine jeho smrti.

V októbri nás všetkých nemilo prekvapila správa o smrti herca Matthewa Perryho. Podľa jedného z jeho blízkych priateľov za to mohlo užívanie návykových látok, z ktorých sa mal Matthew dlhodobo liečiť. 

Magazín Daily Mail publikoval informácie od anonymu, údajného blízkeho kamaráta Matthewa Perryho, o tom, že herec vo svojej autobiografii klamal a zo závislosti sa nikdy nevyliečil. "Klamal všetkým o tom, že už je čistý. Nikdy nebol. Je to veľmi smutné. Vedel byť veľmi manipulatívnou osobou, pokiaľ išlo o jeho problémy s užívaním, ale bol to nepríjemný boj a bojoval každý deň až do konca," povedal údajný Matthewov kamarát. 

youtube/screenshot

Podľa pitevnej správy za hercovou smrť stojí predávkovanie ketamínom spolu s ďalšími faktormi.  Perry mal vo svojom tele toľko ketamínu ako pacient počas celkovej anestézie, čo viedlo k jeho smrti, ktorá vznikla v dôsledku „akútnych účinkov ketamínu“ a následne sa herec utopil. V pitevnej správe ďalej stojí: "Faktormi, ktoré prispeli k smrti pána Perryho, sú koronárne ochrenie tepien a účinky buprenorfínu (používaného na liečbu pri užívaní opiátov). K smrti došlo nešťastnou náhodou. Ketamín bol totiž súčasťou liekov, ktoré mali Matthewovi pomôcť s depresiami.

Najčítanejšie