Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nemá ani deň voľna: Mark Wahlberg ukázal na pláži dokonalé telo päťdesiatnika!
Zdielať na

Nemá ani deň voľna: Mark Wahlberg ukázal na pláži dokonalé telo päťdesiatnika!

Zdroj: profimedia

Vo fitku cvičí každý deň a jeho režim by mu mohli závidieť mnohí. Takto vyzerá slávny herec dva roky po okrúhlej 50-tke.

Mark Wahlberg ukázal počas dovolenky na Barbadose svoje dokonalé telo. Herec strávil na exotickom ostrove vianočné sviatky spoločne so svojou rodinou, manželkou Rheou Durham a štyrmi deťmi. Pár má spolu 20-ročnú Ellu, 17-ročného Michaela, 15-ročného Brendana a 13-ročnú Grace. 

dailymail.co.uk

Aj napriek tomu, že sú na dovolenke, Mark striktne dodržiava svoje pravidlo, ktoré znie jasne: Žiaden deň voľna. Toto pravidlo sa však netýka práce, ale cvičenia. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Mark na svoj Instagram pridal video, v ktorom sa snaží ľudí namotivovať a vyzýva ich k tomu, aby nečakali do nového roka, ale začali na sebe pracovať už teraz, medzi sviatkami. Herec sa tiež podelil o trik, ktorý mu pomáha zostávať fit. Je ním vaňa plná ľadovej vody, v ktorej sa otužuje. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Markov deň sa začína o štvrtej ráno a jeho denná rutina obsahuje najmä cvičenie, modlenie sa a čas s rodinou. "Predtým to bolo o tom, aby som dobre vyzeral. Teraz to je o tom, že chcem žiť naozaj dlho," povedal Mark. "O tom, že nepôjdem cvičiť premýšľam snáď každý deň. Ale ak by som to urobil, nebol by som najlepšou verziou samého seba. Všetko, čo som v živote dokázal, v čom som bol úspešný, sa podarilo vďaka tomu, že som na tom pracoval," priznáva 52-ročný herec. 

Najčítanejšie