Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Premiéra filmu Duna: Časť druhá odhalila nové herecké meno! Ktorá herečka sa pridala k hviezdnemu obsadeniu?
Zdielať na

Premiéra filmu Duna: Časť druhá odhalila nové herecké meno! Ktorá herečka sa pridala k hviezdnemu obsadeniu?

Zdroj: ardmediathek.de

Herečka potvrdila svoju úlohu v očakávanom pokračovaní.

Premiéry druhej časti filmu Duna sú obrovské udalosti. Na tej londýnskej nechýbal na slávnostnom koberci piesok a najmä veľké herecké mená. Medzi nimi sa nachádzala jedna tvár, ktorú nikto nečakal. Bola to herečka Anya Taylor-Joy, ktorá potvrdila svoju tajnú úlohu vo filme. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

"Musíte vidieť film," povedala na premiére herečka. "Je to splnený sen. Knihy sú neskutočné, ale nič nemôže byť lepšie, ako byť tu s týmto obsadením a Denisom Villeneuveom," pokračovala. Magazín Entertaiment Weekly v rozhovore s režisérom Denisom Villeneuveom z neho vytiahol informáciu, že toto obsadenie bolo prísne stráženým tajomstvom. "Neverím, že sme to udržali ako tajomstvo takto dlho. Chcelo to strašne veľa práce, aby sa nám to podarilo. Každý musel podpísať zmluvu krvou," smial sa Denis. "Je to jeden z najlepších filmov, aké som za celý život videla. Denis to úplne povýšil!" povedala Anya. Kritici sa pripájajú k chválam a my sa už nemôžeme dočkať premiéry, ktorá je 29. februára. 

Špekuluje sa, že Anya bude hrať kľúčovú postavu, ktorá zamieša kartami, najmä ak sa Villeneuve držal aj naďalej knižných predlôh od Franka Herberta. Medzi ďalšie nové tváre v pokračovaní patria Florence Pugh, Austin Butler či Léa Seydoux. Tešiť sa však môžete aj na staré tváre ako Timothée Chalamet, Zendaya či Josh Brolin. 

Najčítanejšie