Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Luxus aj hrôza: Toto je 8 najznámejších filmových hotelov!
Zdielať na

Luxus aj hrôza: Toto je 8 najznámejších filmových hotelov!

Zdroj: travel.nine.com.au

V ktorom z nich by ste sa chceli ubytovať?

1. Grandhotel Budapešť

Nádherná farebná paleta a neskutočný concierge Monsieur Gustave, ktorého hral Ralph Fiennes vám zaručia luxusný zákaznícky servis. Tento vymyslený hotel vo vymyslenej krajine Zubrowka má romantickú atmosféru, ktorú určite budete chcieť zažiť. Ak by len existoval... 

salamontjuic.org

2. Absolvent 

Ambassador Hotel, v ktorom sa stretávali hlavné postavy Ben a pani Robinsonová zohráva vo filme veľkú úlohu. Odohrali sa v ňom naozaj horúce scény.

ew.com

​3. Osvietenie 

Napriek duchom bývalých rezidentov a neuveriteľne napätej atmosfére, je tento hotel naozaj kúzelný. Bývali by ste v Overlooku aj vy? 

internimagazine.com

​4. Psycho 

Príjemný hotel, ktorý vlastnia mladý muž a jeho matka. Jediný problém je, že predtým, než zájdete do sprchy, musíte skontrolovať, či ste v izbe sama a či ste sa poriadne zamkli. 

ew.com

​5. Kráska z Manhattanu

Beresford Hotel je miesto, kde sa z Jennifer Lopez stala skutočná Popoluška. Namiesto lodičiek zo skla,  má však kabát od Dolce & Gabbana a namiesto princa sa do nej zamiluje politik. 

ew.com

​6. Stratené v preklade 

Vieme si predstaviť aj horšie miesta ako toto, kde by sme trpeli nespavosťou. Navyše, ak by sme vedeli, že v noci stretneme našu spriaznenú dušu. 

ew.com

​7. Sám doma 2 

Tak takéto prázdniny by chcelo zažiť asi každé dieťa. Asi okrem toho, že ho prenasledujú dvaja zlodeji a na recepcii stretnete Donalda Trumpa. 

travel.nine.com.au

​8. Vo štvorici po opici

Ak niekedy pôjdete do Vegas, jednoznačne viete, kde by ste sa mali ubytovať. Na strechu hotela Caesars Palace však radšej nelezte. 

ew.com

Najčítanejšie