Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hugh Jackman je v budúcnosti otvorený ďalšiemu účinkovaniu v roli Wolverina
Zdielať na

Hugh Jackman je v budúcnosti otvorený ďalšiemu účinkovaniu v roli Wolverina

Už o dva týždne príde do kín film Logan, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá Hugh Jackman. Hoci v tejto chvíli je to posledný film, v ktorom je tento herec v postave Wolverina, Jackman sa nedávno vyjadril, že nevylučuje v budúcnosti ďalšiu spoluprácu.

Hugh Jackman hrá postavu Wolverina, odkedy debutoval prvý X-men v roku 2000, čo je už dlhých 17 rokov. Fanúšikov teda isto neteší informácia, že najnovší film Logan je jeho posledným v tejto roli. Herec však nedávno naznačil, že ešte existuje možnosť návratu. S najväčšou pravdepodobnosťou by išlo o film Deadpool vs Wolverine, kde sa diváci sťažovali na výkon herca Ryana Reynoldsa. Je teda možné, že Logan nemusí byť pre herca wolverinovské finále.

Isté zdroje tvrdia, že je tu potenciál na opätovné spojenie Deadpoolu a Logana. A či k tomu skutočne dôjde, nie je v tomto bode jasné. Určite by však bolo veľmi zaujímavé vidieť na jednom plátne stretnutie Deadpoola a Wolverina. Hoci Hugh Jackman s hraním v Loganovi nateraz končí, pre New York Times sa vyjadril, že ešte nehodlá ísť do hereckého dôchodku a o svojom výkone v Loganovi má menšie pochybnosti ako o hociktorej inej roli, ktorú doteraz hral.

Ujasnime si to, nejdem do dôchodku. Bol tu nejaký rozruch ohľadom toho, že som rolu úplne nezvládol, či už to bolo príbehom, výkonom alebo čímkoľvek iným. Po každom filme, v ktorom som kedy hral, ma sužovali nejaké pochybnosti o výkone, ale po tomto ich mám o niečo menšie.“

Ak aj svitla nádej, že sa ešte v roli Wolverina/Logana herec či už teraz, alebo o pár rokov objaví, nie je možné, aby ho hral navždy. Hugh Jackman sa nechal počuť, že je s koncom zmierený a odmieta špekulácie o opätovnom návrate do tejto postavy, kým sa k nemu nedostane konkrétny scenár. „Postava bude pokračovať. Bude juhrať niekto iný, to je isté. Som s tým vyrovnaný, problém by som mal iba ak by ju náhodou hral Daniel Day-Lewis.“

Nedávno sa potvrdilo, že film Logan sa odohráva v roku 2029, čo je 5 rokov po prológu X- Menov: Days of Future Past. V príbehu sa predstaví nový mutant X-23 (Dafne Keen), ktorého si Logan vezme pod ochranné krídla ako zlovestnú silu, ktorú mieni použiť. Okrem Hugha Jackmana sa vo filme objaví Boyd Hoolbrook ako zlovestný Donald Pierce, Richard E. Grant ako Doktor Xander Rice, Stephen Merchant ako Caliban a Eriq La Salle. Pomalými krôčikmi sa fanúšikom odhaľujú viaceré fakty z najnovšieho filmu Logan, ktorý sa do kín dostane už čoskoro. Premiéra je naplánovaná na 2. marca.

Najčítanejšie